Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 TQD Castings-1936-45 Great Coated Infantry Marching - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 TQD Castings-1936-45 Great Coated Infantry Marching IMG&Link Review

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 07 December 2012 - 01:39 AM

Dupa ce am recenzat, nu cu foarte mult timp in urma, 2 seturi de la TQD Castings vizand soldati in mars in tinuta de vara, acum a venit randul unuia in care trupetii poarta tinuta de iarna, respectiv “1936-45 Great Coated Infantry Marching”. Recenzia si mai multe imagini pot fi accesate aici:

http://www.ww2german...rching-tqd-gh29

Folosesc acest prilej pentru a ii multumi lui Adam O’Hara pentru ca mi-a trimis acest set.

Sper sa va placa.

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 07 December 2012 - 11:04 AM

Foarte bine facute ...si la 1/72....Le-am vazut pe viu pe ale lui Dani la Salon si am impresia ca aveti amandoi mana si ochi computerizate....
Am un set de piloti ww2 la scara asta si mi-e groaza sa ma apuc de ei...Noroc ca-i Dani aproape, cred ca-l rog pe el sa-i picteze....

Aceasta postare a fost editata de busila: 07 December 2012 - 11:05 AM

#3 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 07 December 2012 - 11:14 AM

Se vede clar o evolutie in realizarea figurinelor: siguranta mai mare in mina, imbunatatirea tehnicilor de lucru. Felicitari. :-D
Ce a ramas la circoteala mea este "incapatinarea" de a figura ochi si buzele, care, la aceasta scara, este o treaba inutila, ba chiar paguboasa. :unsure:

#4 Useril este offline   Razvan 

• Membru senior
  • Postari: 499
  • Inregistrat: 10-July 06

Postat 08 December 2012 - 12:05 AM

Felicitarile mele. Eu sunt curios sa vad toata colectia .Cred ca este uriasa.

#5 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 08 December 2012 - 02:20 PM

Excelent,atat ca pozitii[super-utili intr-o diorama],cat si ca vopsire! :good: :good: :good:
La ce bani ajunge un set si cate figurine contine??

#6 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 14-August 09

Postat 08 December 2012 - 02:41 PM

Cristian, cu fiecare set prezentat se vede clar pasiunea ta pentru subiect. Nu stiu de unde le tot scoti. Mai ales ca alegi si figurine foarte expresive pentru scara asta. Iar pictura este pe masura, ca de obicei.
Spor!
:)

#7 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 09 December 2012 - 10:45 AM

Vezi postareabusila, la 07 December 2012 - 11:04 AM, a spus:

Foarte bine facute ...si la 1/72....Le-am vazut pe viu pe ale lui Dani la Salon si am impresia ca aveti amandoi mana si ochi computerizate....
Am un set de piloti ww2 la scara asta si mi-e groaza sa ma apuc de ei...Noroc ca-i Dani aproape, cred ca-l rog pe el sa-i picteze....

Multumesc mult si sper ca anul viitor sa particip si eu la salon cu una sau doua lucrari.... :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 09 December 2012 - 10:46 AM

#8 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 09 December 2012 - 10:57 AM

Vezi postareaZ-mare, la 07 December 2012 - 11:14 AM, a spus:

Se vede clar o evolutie in realizarea figurinelor: siguranta mai mare in mina, imbunatatirea tehnicilor de lucru. Felicitari. :-D
Ce a ramas la circoteala mea este "incapatinarea" de a figura ochi si buzele, care, la aceasta scara, este o treaba inutila, ba chiar paguboasa. :unsure:

Multumesc mult, si intr-adevar, au trecut foarte multi ani de cand am inceput, chiar si primele postari de aici.... :rolleyes:

Inca imi amintesc o observatie de a ta la primele figurine postate, in ceea ce privea bavurile si inca incerc sa o aplic la toate figurinele. Este extrem de importatanta curatarea cat mai buna, cu toate ca timpul pe care il alocacestei operatiuni este foarte mare si la 1/72 este uneori deosebit de anevoiaoasa, in special pe unele plastice moi... :whistle:

Cu ochii, nu am ce sa fac, este placerea mea sa ii personalizez pe fiecare si cred ca am inceput sa ii fac destul de in scara, fara a fi exagerati....De asemenea, un alt argument este faptul ca figurinele mele sunt destinate si recenzarii si pentru ca cel interesat sa poata sa analizeze calitatea figurinelor respective, le pozez si de foarte aproape. Astfel, fara ochi si alte detalii la fete, nu ar arata prea bine....In plus, incerc sa ii satisfac si pe cei care prefera sa vada figurinele mai aproape d dimensiunea lor si astfel, fiecare review include si asemenea poze, in care detaliile faciale aproape nu se mai vad....Intr-adevar, adaugarea detaliilor faciale consuma enorm de mult timp si depind mult atat de calitatea figurinei cat si de noroc.... :whistle:

#9 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 09 December 2012 - 11:10 AM

Vezi postareaRazvan, la 08 December 2012 - 12:05 AM, a spus:

Felicitarile mele. Eu sunt curios sa vad toata colectia .Cred ca este uriasa.

Chiar este.... aici se pot vedea toate seturile pe care le-am pictat deja...

http://www.ww2german...xtended-reviews

Iar aici toate pe care le am, extrem de multe inca asteptandu-si randul la pictare si recenzare (cele marcate cu NA nu le am inca)..... :rolleyes:

http://www.ww2german...php/reviews/all

Vezi postareadani, la 08 December 2012 - 02:20 PM, a spus:

Excelent,atat ca pozitii[super-utili intr-o diorama],cat si ca vopsire! :good: :good: :good:
La ce bani ajunge un set si cate figurine contine??

Un set TQD contine de regula 4 sau 5 figurine si sunt exclusiv din metal alb...
Ca bani, depinde, in jur de 5 euro setul.... :friends:

Vezi postareab00gie, la 08 December 2012 - 02:41 PM, a spus:

Cristian, cu fiecare set prezentat se vede clar pasiunea ta pentru subiect. Nu stiu de unde le tot scoti. Mai ales ca alegi si figurine foarte expresive pentru scara asta. Iar pictura este pe masura, ca de obicei.
Spor!
:)

Promit ca pana la sfarsitul anului sa postez 2 seturi cu figurine total neaspectuoase...sunt deja pictate, mai am de scris doar review-urile la ele.... :rolleyes:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi