1/72 TQD Castings-1936-45 Great Coated Infantry Marching IMG&Link Review
Postat 07 December 2012 - 01:39 AM
http://www.ww2german...rching-tqd-gh29
Folosesc acest prilej pentru a ii multumi lui Adam O’Hara pentru ca mi-a trimis acest set.
Sper sa va placa.
Cristian Florescu
Postat 07 December 2012 - 11:04 AM
Am un set de piloti ww2 la scara asta si mi-e groaza sa ma apuc de ei...Noroc ca-i Dani aproape, cred ca-l rog pe el sa-i picteze....
Aceasta postare a fost editata de busila: 07 December 2012 - 11:05 AM
Postat 07 December 2012 - 11:14 AM
Ce a ramas la circoteala mea este "incapatinarea" de a figura ochi si buzele, care, la aceasta scara, este o treaba inutila, ba chiar paguboasa.
Postat 09 December 2012 - 10:45 AM
busila, la 07 December 2012 - 11:04 AM, a spus:
Am un set de piloti ww2 la scara asta si mi-e groaza sa ma apuc de ei...Noroc ca-i Dani aproape, cred ca-l rog pe el sa-i picteze....
Multumesc mult si sper ca anul viitor sa particip si eu la salon cu una sau doua lucrari....
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 09 December 2012 - 10:46 AM
Postat 09 December 2012 - 10:57 AM
Z-mare, la 07 December 2012 - 11:14 AM, a spus:
Ce a ramas la circoteala mea este "incapatinarea" de a figura ochi si buzele, care, la aceasta scara, este o treaba inutila, ba chiar paguboasa.
Multumesc mult, si intr-adevar, au trecut foarte multi ani de cand am inceput, chiar si primele postari de aici....
Inca imi amintesc o observatie de a ta la primele figurine postate, in ceea ce privea bavurile si inca incerc sa o aplic la toate figurinele. Este extrem de importatanta curatarea cat mai buna, cu toate ca timpul pe care il alocacestei operatiuni este foarte mare si la 1/72 este uneori deosebit de anevoiaoasa, in special pe unele plastice moi...
Cu ochii, nu am ce sa fac, este placerea mea sa ii personalizez pe fiecare si cred ca am inceput sa ii fac destul de in scara, fara a fi exagerati....De asemenea, un alt argument este faptul ca figurinele mele sunt destinate si recenzarii si pentru ca cel interesat sa poata sa analizeze calitatea figurinelor respective, le pozez si de foarte aproape. Astfel, fara ochi si alte detalii la fete, nu ar arata prea bine....In plus, incerc sa ii satisfac si pe cei care prefera sa vada figurinele mai aproape d dimensiunea lor si astfel, fiecare review include si asemenea poze, in care detaliile faciale aproape nu se mai vad....Intr-adevar, adaugarea detaliilor faciale consuma enorm de mult timp si depind mult atat de calitatea figurinei cat si de noroc....
Postat 09 December 2012 - 11:10 AM
Razvan, la 08 December 2012 - 12:05 AM, a spus:
Chiar este.... aici se pot vedea toate seturile pe care le-am pictat deja...
http://www.ww2german...xtended-reviews
Iar aici toate pe care le am, extrem de multe inca asteptandu-si randul la pictare si recenzare (cele marcate cu NA nu le am inca).....
http://www.ww2german...php/reviews/all
dani, la 08 December 2012 - 02:20 PM, a spus:
La ce bani ajunge un set si cate figurine contine??
Un set TQD contine de regula 4 sau 5 figurine si sunt exclusiv din metal alb...
Ca bani, depinde, in jur de 5 euro setul....
b00gie, la 08 December 2012 - 02:41 PM, a spus:
Spor!
:)
Promit ca pana la sfarsitul anului sa postez 2 seturi cu figurine total neaspectuoase...sunt deja pictate, mai am de scris doar review-urile la ele....