Pagina 1 din 1
War Miner (red alert2)
Postat 06 December 2012 - 10:33 PM
Salut!timpul mi-a permis un pic de joaca cu plasticul si drept urmare,inspirat de jocul RED ALERT2,am construit ''magaoaia'' care in joc apartine rusilor,are rolul de a aduna resurse pt rafinarie mie personal mi-a facut placere sa o construiesc la fel de mult cum mi-a placut si jocul asa ca nu-mi ramane sa va las si pe voi sa va delectati :) enjoy!
Postat 20 December 2012 - 10:37 AM
multumesc Sorin! in afara de senile care evident sunt de la un kit ,1:76, totul este scrachbuilt,,turela e un capac de carioca,tunul pasta de pix ,bena e tot un capac de la o cutiuta de suruburi iar restul cartele telefonice si mult super glue :) baza chiar daca nu e nevoie sa zic e din rigips,minereurile ''aurifere'' pietricele de pe drum iar ''sonda'' e un surub ramas de la montarea unui mic birouas :)
cu gandul ca ti-am fost de folos
cu gandul ca ti-am fost de folos
Postat 21 December 2012 - 02:37 AM
Cupa si sfaramatoarele din ce le-ai facut? E genial ce ai spus pana acum "combat18", mai ales pentru mine care sunt un fan al jocului. E posibil sa ma ajute cumva la vreo plasmuire de-a mea, dar cel mai mult ma uimeste insiruirea povestii constructiei de la 0. E ca o povestire foarte neobisnuita pe care o asculti si nu vrei sa se termine. Asta e modelismul adevarat: construirea de la 0. Rar vezi asa ceva si pe mine ma farmeca. Pacat ca nu ai poze din timpul constructiei.
PS: poate reusesti sa faci si senilele negre asemenea modelului de la care te-ai inpirat.
PS: poate reusesti sa faci si senilele negre asemenea modelului de la care te-ai inpirat.
Aceasta postare a fost editata de arsenescusorin: 21 December 2012 - 02:45 AM
Postat 21 December 2012 - 10:35 PM
Sorin,senilele vor ramane asa,au pe ele un negru sters si sunt multumit de ele,din timpul constructiei nu am decat o poza cu turela,nu am facut poze pentru ca nu e nimic extravagant in constructie,cupa e din cartele telefonice iar ''sfarmatoarele''... o sa vezi in poza atasata,nici eu nu stiu ce e chestia aia :) sper sa apreciezi paratrooper-ul in pozitie defensiva :)))))
PS: am in plan un tesla tank ;)
PS: am in plan un tesla tank ;)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1