Ajutor si sprijin
Postat 18 April 2006 - 07:51 PM
Ma gindeam sa-ti spun ce e gresit la kit dar ...sint prea multe, asa ca o sa-ti spun ce e bine: Nimic! Cit despre culori....NO COMENT! Atentie la indicatiile din prospect! De multe ori sint aiurea, iar Italeri exceleaza in asta......
Postat 18 April 2006 - 09:04 PM
Precizez, NU MACHETA este varza, din contra, e facuta cu mult sirg si atentie...din pacate KIT-ul e gresit, adica plasticul! Doar citeva greseli grosolane, ca sa fie mai clar:
- silueta in general nu e conforma cu realitatea
- trenul de aterizare
- coafa elicii,
- gravarile,
- cocpitul,
- capotajul motorului
- radiatoarele
- baia trenului
Apoi culorile sint aiurea din cauza ca a urmat indicatiile din prospect.
Nu este un kit pe care sa-l recomad cuiva Prefer un Amodel!
In concluzie varza se referea la kit! Sper ca am fost bine inteles de data asta si inca o data scuzele de rigoare!
Postat 18 April 2006 - 10:53 PM
Si eu am stricat acum ani de zile un 109F de-a lui Galland tot cu culorile alea...
Postat 18 April 2006 - 11:04 PM
Chitul e naspa, schema e naspa. .. dar ce m-am chinuit . Stiti voi unul 1/72 care sa aiba macar plasticul corect ? Ca eu cu corectatul mai putin..... Iar cu schema de vopsit sigur ma ajuta Z- mare ca e Maree domn.
daca mai vreti sa vedeti mai am: blindate, figurine, etc, dar toate sunt din cutie asa ca nu o sa va placa...
Postat 19 April 2006 - 12:31 AM
Apropos, subiectul era despre un 190, nu despre 109, va mai aduceti aminte?
Cat despre facutul din cutie... Care e problema? Ca aproape toata lumea de aici le face direct din cutie...
Postat 19 April 2006 - 08:35 AM
Try here:
http://www.angelfire...models/rlm.html
http://ipmsstockholm.org/colorcharts/stuff...rts_germany.htm
Postat 19 April 2006 - 09:20 AM
Si, daca asta are vre-o importanta, am o gramada de avioane stricate din cauza incorectitudinii indicatiilor de vopsire.
Cata, cum zicea si Cartula, toti trecem prin facutul direct din cutie, e inceputul in ale modelismului. Dar fi sigur ca vei trece la corectii si detalieri si atunci sa te vad
Daca vrei pot sa-ti dau un set de mostre pentru culorile Luftwaffe, culori pe care le folosesc in mod curent si care zic eu, sint corecte.
De, asa-i, dreptul la o opinie, te obligatia la opinie.
Postat 19 April 2006 - 09:23 AM
Uite aici citeva inormatii foarte utile si un profil care(pare) bun comparind putin cu poza postata de tine
Fw 190 A4
Echivalente cu RLM 74, 75, 76 gasesti in linkurile postate de 109. Atentie la partile cu RLM 04 (galben) e un galben usor mai viu decit vopselele galben gasite la noi in comert(Model Master, Revell, Humbrol).
- o recenzie a unei coli de decaluri de la Superscale la 1/72. Vei gasi si aici inmatricularea aceluiasi aparat
Superscale FW 190
Spor,
Bill
Aceasta postare a fost editata de Bill: 19 April 2006 - 09:34 AM
Postat 19 April 2006 - 09:30 AM
Pe undeva pe aici trebuie sa fie un tabel de "echivalente" cu referire la vopsele Revell, Humbrol si Model Master, nu am pretentia ca este super exact, dar se poate folosi cu succes. Din pacate habar nu am cum sa dau de el....poate il gaseste vre-un administrator!
Citeaza
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 19 April 2006 - 09:35 AM
Postat 19 April 2006 - 10:40 AM
Z-mare, la Apr 19 2006, 09:30 AM, a spus:
Sa fie asta?!
Echivalente RLM
Bafta!