Ajutor si sprijin
Postat 18 April 2006 - 01:00 PM
Postat 18 April 2006 - 01:21 PM
La enamel, Z-Mare, doctor este.
La acrilice, cate ceva mai pot sa-ti zic si io, atat cat ma duce capsorul...
Despre atitudine pe forum... desi fiecare se comporta asa cum simnte, totusi pot sa-ti zic cum simnt io:
Pentru mine, este un minunat loc de joaca, unde toti copii sunt frati buni !
Si-mi place sa ma joc, numai cu cei care simnt la fel.
Nici cu cei care nu simnt asa, NU MA CERT.
Pur si simplu ai IGNOR !
Postat 18 April 2006 - 01:35 PM
Cred ca ar trebui sa mut aceasta discutie la forum>> aviate>>ca sa nu imi iau bobarnaca de la admin... HOAPA!!! Deja a muta-o ICEMAN.. Ne vedem la forum>aviatie> Autor si sprijin> i-a zis Iceman (suna de parca sunt handicapat mental ) dar merge e original...
Postat 18 April 2006 - 01:39 PM
Postat 18 April 2006 - 01:47 PM
Postat 18 April 2006 - 01:51 PM
Este a unui "experten" celebru, Siegfried Schnell si este datata 1943, pe aerodromul de la Vannes, in Franta.
Unitatea este III/JG2, iar cifra "4", este galbena.
Tot ce vrei sa stii despre corespondentele culorilor modelistice cu RLM-urile, gasesti la aceste doua link-uri:
http://www.cybermode...r/rlm_ww2.shtml
http://www.cybermode...ww2_equiv.shtml
Un sfat... graba este cel mai mare dusman in acest hobby...
Asa ca, fa-ti timp... chiar si "sa tai, sa schimbi, sa faci piese"... daca trebuie !
Postat 18 April 2006 - 02:07 PM
Cu acestea fiind zise si avand in vedere ca mandezu respira FW, tin sa-ti spun ca daca as fi in locul tau as arunca-o si mi-as lua repede un Revell.
Scuza-mi taioshenia dar ala nu seamana pe niciunde a FWurger si ar fi pacat de timpul alocat sa-ti iei dup-aia castane prin expozitii.
Postat 18 April 2006 - 02:08 PM
Apoi, daca iti place asa mult poza cu Fw-ul lui Schnell, faci rost de un kit mai bun, coala de decaluri la fix (probabil ca exista chiar pt. acest avion) si cu experienta deja acumulata, ai sanse marite, sa-ti iasa asa cum visezi ...
Postat 18 April 2006 - 02:27 PM
Fiind asa de prost kitul si tu fiind avansat cu constructia ma gindesc ca sfatul de a-ti face mina cu el e foarte bun. Ca sa preintimpinam eventualele erori de camuflare te-as ruga sa ne arati schema data de kit. In esenta e vorba de o schema clasica 74/75 extrados si 76 intrados. Ar mai fii si citeva parti cu galben(RLM 04)
Spor,
Bill
Postat 18 April 2006 - 02:49 PM
Te rog sa ma scuzi "CATA" dar se pare ca nu esti obisnuit(nu cred ca am lasat impresia de redus mintal sau cum ai spus tu)....Daca pui intrebarea legata de ce neclaritati ai atunci fii sigur ca vei primi raspunsu asteptat...
Imi pare rau daca am avut indrazneala sa pot incerca sa-ti dau o mana de ajutor... :cry:
Aceasta postare a fost editata de Iceman: 18 April 2006 - 02:50 PM
Postat 18 April 2006 - 03:01 PM
Iceman, la Apr 18 2006, 02:49 PM, a spus:
Multa lume nu este in forma azi.
Cata cand a zis
Citeaza
Bafta!