Postat 17 April 2006 - 05:05 PM
de obicei acest concurs este in aceeasi periada cu sarbatoarea Bailor Pucioasa care se tin intre 21-23 iunie, dar se mai pot intampla si accidente cum a fost anul trecut si s-a tinut cu 2 saptamani mai repede.
cu cazarea nu este totusi asa simplu. din cate imi amintesc trebuie sa fii trecut pe invitatia unui grup al vreunui cerc de modelism.oricum asta nu inseamna ca nu vei avea unde sa stai. de exemplu la cabanele unde se face cazarea si care sunt langa cariera de la Fieni - unde se merge cu un autobuz pus la dispozitie de catre organizatori, dar caruia i se poate rupe burdufu' de la jumate si sa plece mai departe doar cu partea din fata cum s-a intamplat acu vreo 7 ani - unui grup de 5 pers i se da o cam de 10 locuri. V-ati prins nu?
eu o sa sun la niste prieteni si o sa intreb care sunt conditiile. daca se merge doar cu invitatie am sa-l incerc sa fac rost de o invitatie pe numele unui cerc din Brasov si ne trecem toti pe ea. adica toti de pe forum care vor sa vina!
Memorialul Henri Coanda, ca asa se numeste concursul are mai multe sectiuni. principala este cea a zborului captiv care se desfasoara in curtea Palatului Copiilor, alta este zborul cu telecomanda undeva pe platoul unui deal destul d departe de pucioasa-transport asigurat, si concursul de machete statice pe 2 categorii de varsta si mai ales pe diferite scari.
incerc sa revin cu amanunte!
P.S. au niste mici buni intr-un loc, stiu eu, va arat la fata locului!!!