Bravo! Imi place! Arata fain! Compozitia imi place. Ai dezvoltat diagonala si ai exploatat diferite unghiuri de pozitionare a elementelor.
Uite niste sugestii care poate te vor ajuta:
Cand dezvolti diagonala apar niste spatii care par goate. Tu ai minimalizat acel spatiu, din pozitionarea sacilor, ceea ce mi se pare foarte bine. Apoi ai pus piatra aia in continuarea sacilor. Cred eu ca daca o plasa-i in fata sacilor arata mai echilibrat.
Cand ai spatii acoperite cu zapada necalcata, parca arata mai bine daca de sub stratul de zapada iese ceva vegetatie. Rupe monotonia. Nu multa... pe ici pe colo.
Am impresia ca lopata sta in aer si nu este proptita. Poate ma insel. Parca postura figurinei cere ca lopata aia sa stea proptita de ceva pe teren. Vezi si tu. Mai uitate o data la detaliul asta.
Marginea bazei este foarte interesanta. Imi place foarte mult idea. Parca ar merge vopsita sau baituita, daca este din lemn cu ceva inchis la culoare. Va ajuta sa scoata in evidenta scena.
Mult success si inca o data: Imi place foarte mult ce ai facut si cum ai gandit! Tip-Top!