German MG42 gunner Tamiya 1/16
Postat 28 March 2013 - 09:28 AM
Imi permit o singura sugestie, pune un buturuga, un sac, un bolovan, ceva ... pe care sa sprijini mitraliera, altfel Guliver va face in scurt timp febra musculara (sau il botezi Schwartzeneger?)
Postat 28 March 2013 - 09:52 AM
Buss, la 03 February 2013 - 05:11 PM, a spus:
Ma bucur ca va place. Urmatorul sper sa fie si mai si.
Postat 02 April 2013 - 10:05 AM
Eu sunt extrem de multumit de rezultat.
Daca aveti sugestii chiar va rog sa le postati.
Poze :
Postat 13 August 2013 - 01:33 PM
Postat 13 August 2013 - 11:14 PM
1. Taie degetul lipit si pune mitraliera pe umar in pozitia originala. Lipeste degetul la loc.
2. Pune-I o lopata in mana dreapta, proptita de pamant
3. Fa-l fumator de pipa.
Lopata sau pipa - scratch build.
Pozitia maini nu mi se pare naturala pt. o tigara.
Sper sa te ajute.
Postat 15 August 2013 - 01:15 AM
Buss, la 14 August 2013 - 11:02 AM, a spus:
In aparenta este o idee buna. La asta m-a gindisem si eu prima data dar m-am oprit sa ti-o sugerez din urmatorul motiv. Spatele figurinei, in zona umarului drept si pana sub centura, nu este sculptat ca sa "imbrace" PM-ul. Il pui acolo si se va lipi de varfurile din zona ale mantalei. Este ca si cum ar pluti in aer si nu este in contact cu corpul soldatului. Nu stiu daca sunt destul de clar in explicatii dar, cred ca ai inteles ce vreau sa spun.
Postat 12 September 2013 - 03:11 PM
Si multumesc inca odata lui Dan2du pt sacii de nisip, lui Crios pentru sfaturi si pareri si lui Olaf pentru gazduirea constructiva ce a dus la inceputul constructiei vignetei. Si lui Zeno pentru sfatul cu lopata. Cheers!
Aceasta postare a fost editata de Buss: 12 September 2013 - 03:13 PM
Postat 12 September 2013 - 11:37 PM
Uite niste sugestii care poate te vor ajuta:
Cand dezvolti diagonala apar niste spatii care par goate. Tu ai minimalizat acel spatiu, din pozitionarea sacilor, ceea ce mi se pare foarte bine. Apoi ai pus piatra aia in continuarea sacilor. Cred eu ca daca o plasa-i in fata sacilor arata mai echilibrat.
Cand ai spatii acoperite cu zapada necalcata, parca arata mai bine daca de sub stratul de zapada iese ceva vegetatie. Rupe monotonia. Nu multa... pe ici pe colo.
Am impresia ca lopata sta in aer si nu este proptita. Poate ma insel. Parca postura figurinei cere ca lopata aia sa stea proptita de ceva pe teren. Vezi si tu. Mai uitate o data la detaliul asta.
Marginea bazei este foarte interesanta. Imi place foarte mult idea. Parca ar merge vopsita sau baituita, daca este din lemn cu ceva inchis la culoare. Va ajuta sa scoata in evidenta scena.
Mult success si inca o data: Imi place foarte mult ce ai facut si cum ai gandit! Tip-Top!