Infectat ??
Postat 25 December 2012 - 03:36 PM
Citeaza
Infection Details
URL: http://www.cartula.r...index.php?ip...
Process: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\f...
Infection: HTML:RedirDL-inf [Trj]
URL: http://www.cartula.r...index.php?ip...
Process: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\f...
Infection: HTML:RedirDL-inf [Trj]

Postat 28 December 2012 - 02:42 PM
Multumesc pentru atentionari, a fost intr-adevar o problema din nou. Se pare ca rezolvarea furnizata in noiembrie de catre cei care dezvolta softul de forum a rezolvat doar o parte a vulnerabilitatilor, cea folosita anterior a ramas in picioare. Atacul a vizat din nou o multitudine de forumuri folosind aceeasi varianta de soft, am aplicat rezolvarea furnizata ieri de catre dezvoltator si am mai restrictionat cateva lucruri pe server. Sa vedem daca asta remediaza problemele aparute.
Situatia a fost remediata acum cateva zile in fapt, dar am vrut sa vad daca mai apare din nou inainte de a posta. Se pare ca situatia aparuta e rezolvata momentan, sa vedem pentru cat timp si daca mai apare. Din pacate, suportul pentru versiunea curenta de soft de forum nu mai este disponibil si solutia recomandata este un upgrade la ultima versiune. Probabil asta se va intampla in urmatoarele luni.
Situatia a fost remediata acum cateva zile in fapt, dar am vrut sa vad daca mai apare din nou inainte de a posta. Se pare ca situatia aparuta e rezolvata momentan, sa vedem pentru cat timp si daca mai apare. Din pacate, suportul pentru versiunea curenta de soft de forum nu mai este disponibil si solutia recomandata este un upgrade la ultima versiune. Probabil asta se va intampla in urmatoarele luni.
Postat 17 March 2013 - 11:00 AM
Nu știu dacă e locul aici dar de cītva timp mă izbesc de o problemă. Cīnd deschid forumul prima pagină īmi apare ca īn imaginea atașată.
Prima oară am observat-o luna trecută pe un laptop cu sistem de operare Ubuntu și am crezut că e de la asta, dar apoi a apărut și pe desktop-ul de acasă pe care am Win7.
Prima oară am observat-o luna trecută pe un laptop cu sistem de operare Ubuntu și am crezut că e de la asta, dar apoi a apărut și pe desktop-ul de acasă pe care am Win7.
- ← avatar si nr de postari de pe profil sterse
- Mesaje pentru administratori
- Forumul se incarca greu →