Infectat ??
Postat 16 November 2012 - 08:19 PM
Antivirusul meu este Avast si motorul pe care-l folosesc este Opera.
Care sa fie problema ? A mai patit cineva, la fel, intrind pe forum ? Are site-ul o problema ?
Postat 17 November 2012 - 11:21 AM
Ar trebui sa dai niste detalii Longinus, ce deschizi mai exact, cand iti apare acel mesaj; deschizand un topic sau o imagine urcata pe forum ? Daca-i vorba de o imagine anume, s-ar putea atunci ca ea sa aiba niscaiva "soareci ascunsi", dar pe care ti-i semnaleaza Avast-ul.
Mai exista si varianta ca antivirusul tau a o fi luat pe ulei...
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 17 November 2012 - 11:25 AM
Postat 17 November 2012 - 01:42 PM
Z-mare, la 17 November 2012 - 10:36 AM, a spus:
Da. Chiar acum cand scriu, am primit acelasi warning. De fapt mi se intampla de fiecare data, in ultima...saptamana sau cam 10 zile, asa ceva.
Merge cam asa : cand dau clik pe forum, sare ala rosu si ma atentioneaza" URL periculos blocat". Dupa ce-si indeplineste solia, se retrage; oricat si orice pagina accesez dupa aceea, nu mai zice nimic. Pana a doua zi, cand o luam de la capat.
Pe celalalt PC, n-am treaba: intru prin Vulpe si am antivirus AVG.
P.S.AdiP ,lasa-l pe Big Brother, nu-l mai pomeni, lasa-l sa doarma.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 17 November 2012 - 01:55 PM
Postat 17 November 2012 - 03:24 PM
Citeaza

Postat 17 November 2012 - 04:16 PM
De vreo saptamana-doua rutina mea* (care in mare parte arata asa):
1. Google
2. Cautare Google "cartula"
3. Obtinere rezultate si click pe link-ul "Forum"
... ma trimite la urmatoarea adresa intr-una din doua incercari:
---http://url4short.info/ab5dae57---
Un click pe butonul "Back" ma aduce in cele din urma pe forum, nu inainte insa ca Avast-ul sa o ia putin razna.
Daca intru intai pe cartula.ro si apoi dau click pe "Forum" nu pare sa "protesteze" nimeni

Poate pe undeva s-a agatat vreun oaspete nepoftit...
*P.S.: daca rutina mea vi se pare a folosirea mainii stangi pentru tratarea mancarimii de la urechea dreapta, probabil nu sunteti departe de adevar

Aceasta postare a fost editata de niki: 17 November 2012 - 04:19 PM
Postat 17 November 2012 - 04:20 PM
Z-mare, la 17 November 2012 - 03:24 PM, a spus:

Am scanat (de vreo 3 ore numa' asta fac) am "prins" niste win 32 trj,i-am bagat la carantina, etc,etc si acum cand intru, la fel mesajul ramane URL periculor blocat. Numai pe Cartula.
Acuma ca reistalez eu windows din nou nu-i mare bai, da' cred ca site-ul are "paduchi".
niki, la 17 November 2012 - 04:16 PM, a spus:
De vreo saptamana-doua rutina mea* (care in mare parte arata asa):
1. Google
2. Cautare Google "cartula"
3. Obtinere rezultate si click pe link-ul "Forum"
... ma trimite la urmatoarea adresa intr-una din doua incercari:
**http://url4short.info/ab5dae57**
Un click pe butonul "Back" ma aduce in cele din urma pe forum, nu inainte insa ca Avast-ul sa o ia putin razna.
Daca intru intai pe cartula.ro si apoi dau click pe "Forum" nu pare sa "protesteze" nimeni

Poate pe undeva s-a agatat vreun oaspete nepoftit...
*P.S.: daca rutina mea vi se pare a folosirea mainii stangi pentru tratarea mancarimii de la urechea dreapta, probabil nu sunteti departe de adevar

Cam asa, din pagina mare (de pe Vulpe sau de la Opera, nu conteaza) nu pot sa sar direct pe forum sub niciun chip.Dupa care toata povestea pe care v-am spus-o.
Postat 19 November 2012 - 02:42 AM
Din cate am testat, si am mai rugat si pe altii sa testeze, problema a fost rezolvata. Aparent, bucata de cod inserata redirecta pagina principala catre un URL extern (cel pe care l-a postat Niki). Ce continea respectivul URL nu am idee, dat fiind ca la momentul la care am testat, respectivul fisier era deja sters.
Incet, situatia va reveni la normal si pe partea "alertelor" primite la deschiderea paginii, odata ce va fi recitita de catre roboti.
Odata cu aplicarea actualizarilor de software (si aplicarea preventiva a unor setari si mai restrictive la nivelul forumului/serverului HTTP), a fost introdusa o problema cu adaugarea de atasamente la postari. In cursul zilei de duminica (sau macar in ultima jumatate a zilei), probabil nu a fost posibila atasarea de imagini la postari. Problema a fost rezolvata.
Daca intalniti si alte probleme, va rog sa le postati aici.
Eu personal intru destul de rar spre deloc pe forum in ultima vreme, asa ca le multumesc celor care m-au sunat sa imi atraga atentia asupra acestei probleme. O sa incerc sa intru un pic mai des in urmatoarea perioada, sa vad daca mai sunt probleme ramase in urma ultimelor modificari, si sa le rezolv.
Postat 23 December 2012 - 12:56 PM
Si e un alt computer decat cel de la ultima intalnire de gradul trei...

- ← avatar si nr de postari de pe profil sterse
- Mesaje pentru administratori
- Forumul se incarca greu →