E vorba despre tancul britanic Crusader,cu turela modificata si echipata cu 2 tunuri anti-aeriene Oerlikon.
Kitul Italeri mi s-a parut excelent,cu bavuri aproape inexistente si imbinari perfecte,corect si usor de montat[2 zile,cu asta de azi-intr-adevar un kit de weekend]...ce mai ,constructia lui mi-a facut o adevarata placere,personal,il recomand tuturor pasionatilor de blindate britanice.Singurul neajuns a fost faptul ca piesele nu erau numerotate pe culee...din cate am inteles kitul e o reimbuteliere Tamiya?
Deocamdata aici am ajuns:
Montaj:
...si prima mana "pensulita" de OD tamiyot+ decaluri aplicate:
EE si sa mai zica cineva ca nu stiu sa vopsesc un kit curat...cel putin pana la noapte,cand urmeaza wheathering-ul .
Pagina 1 din 1
Crusader III MK III Italeri 1/35
Postat 10 November 2012 - 01:17 PM
Postat 10 November 2012 - 08:38 PM
Cum zicea si Longinus, sunt si eu putin mirat de afluxul de taratoare lucrate in scara 1/35, insa banuiesc motivul.
Arata bine masinaria prezentata aici; felicitari.
Intreb doar : cele doua piese AA (cal.20) erau vopsite in realiate ? Din imaginile cu masina reala, mie-mi par metal "natur".
L.E.
Desi vad ca inca nu e gata, am o sugestie : nu uita sa atingi putin si decalurile de pe masina, pentru a nu contrasta prea tare cu ansamblul.
Spor si la mai multe,
Adi
Arata bine masinaria prezentata aici; felicitari.
Intreb doar : cele doua piese AA (cal.20) erau vopsite in realiate ? Din imaginile cu masina reala, mie-mi par metal "natur".
L.E.
Desi vad ca inca nu e gata, am o sugestie : nu uita sa atingi putin si decalurile de pe masina, pentru a nu contrasta prea tare cu ansamblul.
Spor si la mai multe,
Adi
Postat 10 November 2012 - 09:21 PM
@Nicule mare-multumesc ,dar mai este ceva pana la gata,trebuie sa-l "accesorizez" putin.
@Adi:mare-multumesc ,banuiesti bine motivul...In privinta tevilor-bine ca mi-ai atras atentia,nu observasem[viteza ]-acum ca m-am uitat bine la poze,iti dau dreptate:era gun metal natur...o sa remediez asta [precum si wheathering-ul pe nre] inainte de a-i monta accesoriile.
@Adi:mare-multumesc ,banuiesti bine motivul...In privinta tevilor-bine ca mi-ai atras atentia,nu observasem[viteza ]-acum ca m-am uitat bine la poze,iti dau dreptate:era gun metal natur...o sa remediez asta [precum si wheathering-ul pe nre] inainte de a-i monta accesoriile.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1