Sanitara Ford-T (1918 )
Postat 04 November 2012 - 10:39 PM
Va salut domnii mei
Deschid acest topic nu pentru mine ... pentru piticul meu de 10 ani ... Canoniera mai asteapta ... timpul cu copilul e de nepretuit
... pentru lucrare am alocat vacanta ei de toamna ... asa ca, daca nu se incadreaza in timp sau se plictiseste ramane neterminata ( copii ... asta e ) ... planurile in majoritate sunt ale mele ... mai bine zis ... transformari de ale mele pentru un copil ... acolo unde ea nu poate lipi, aduna, etc - se refac dupa placul ei ( tehnic vorbind ) ... lucrare e din carton ... SCARA 1:10
... o mica prezentare
FORD-T
... " Va spuneam ca ni s-a repartizat o sanitara cu emblema Regina Maria. Era un Ford cu “mustati”. Erau foarte putini soferi pe vremea aceea, fiindca erau si foarte putine masini. Unul s-a imbolnavit de tifos exantematic si dus a fost. Transportul ranitilor cu carutele din gara CFR pana la spital era groaznic de complicat..."
sursa
si surata ei americana
...incepem
P.S.
Unele poze cu mersul lucrarii vor fi facute de staric-jr
Deschid acest topic nu pentru mine ... pentru piticul meu de 10 ani ... Canoniera mai asteapta ... timpul cu copilul e de nepretuit
... pentru lucrare am alocat vacanta ei de toamna ... asa ca, daca nu se incadreaza in timp sau se plictiseste ramane neterminata ( copii ... asta e ) ... planurile in majoritate sunt ale mele ... mai bine zis ... transformari de ale mele pentru un copil ... acolo unde ea nu poate lipi, aduna, etc - se refac dupa placul ei ( tehnic vorbind ) ... lucrare e din carton ... SCARA 1:10
... o mica prezentare
FORD-T
... " Va spuneam ca ni s-a repartizat o sanitara cu emblema Regina Maria. Era un Ford cu “mustati”. Erau foarte putini soferi pe vremea aceea, fiindca erau si foarte putine masini. Unul s-a imbolnavit de tifos exantematic si dus a fost. Transportul ranitilor cu carutele din gara CFR pana la spital era groaznic de complicat..."
sursa
si surata ei americana
...incepem
P.S.
Unele poze cu mersul lucrarii vor fi facute de staric-jr
Postat 05 November 2012 - 10:00 AM
Multumesc
@tibi22 ... dra nu e nimic complicat ... asta e planul 1 bucata roata ... si instructiunile ... plus cele verbale
recunosc ca , cartonul de 1 mm e taiat de mine ( nu a avut rabdare sa termin tot planul si sa-l trimit la laser) ... si la slefuire am ajutat-o un pic ... si ea a mai lucrat ( are lucrari incepute si neterminate toata casa...)
@tibi22 ... dra nu e nimic complicat ... asta e planul 1 bucata roata ... si instructiunile ... plus cele verbale
recunosc ca , cartonul de 1 mm e taiat de mine ( nu a avut rabdare sa termin tot planul si sa-l trimit la laser) ... si la slefuire am ajutat-o un pic ... si ea a mai lucrat ( are lucrari incepute si neterminate toata casa...)
Postat 05 November 2012 - 11:56 AM
@staric - desigur glumeam ca sa o incurajez pe micuta ta! Pe vremea cind eram copil am facut multe machete din carton. Toate au fost la vremea aceea facute dupa niste schite din revista Modelism. Imi aduc aminte de un Renault RE 20 Turbo pe care l-am construit complet, tot dupa Modelsim, inclusiv motor si roti. Desigur, nu stiu daca in ziua de astazi as mai avea rabdare sa mai fac unul.
Ma bucur ca acest subforum s-a animat in ultima vreme si va urez la toti spor la munca!
Ma bucur ca acest subforum s-a animat in ultima vreme si va urez la toti spor la munca!
Postat 05 November 2012 - 01:15 PM
staric, la 05 November 2012 - 12:13 PM, a spus:
Scuze
Cum lamuresc unui copil ca trebuie sa astepte juma de zi sa-i apara postul?
Cum lamuresc unui copil ca trebuie sa astepte juma de zi sa-i apara postul?
La asta n-am raspuns.
Inca un detaliu cu roata
si pentru ca stiu ca nu prea exista poze pe net postez si niste poze cu interiorul si motorul, atatea cate am putut face personal
In speranta ca-ti vor fi de folos iti doresc spor la treaba si
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de crios: 05 November 2012 - 01:15 PM