@Nicule-salve fratioare!
-De data asta fara nici un primer,i-am dat un dry-brush cu 63 [email-"bate" cel mai bine cu 4Bo green]de la Revell,diluat cu nitrodiluant...daca folosesc nitro,consider ca nu mai e nevoie de primer,mai ales la utilizarea procedeului de dry-brush.Pe deasupra nitro-ul ii mai da si textura..
- Cu verdele rusesc ar fi o discutie lunga,dar personal,cred ca rusii si-au "zugravit" vehiculele cu orice verde le cadea la mana.
-Vopsirea cu email a fost facuta in scopul de a-mi usura munca[sunt un tip lenes-prefer sa obtin rezultate bune cu efort cat mai mic
![:pardon:](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/pardon.gif)
] si pentru obtinerea efectului de vopsea sarita.Autopropulsatul va avea camo de iarna,deci va urma o noua vopsire cu alb acrilic.
@Salut Florine!
-Tancul din poza este un SU-85:trapa comandantului[deasupra aparatorii tunului,in dreapta] si tunul de lungime medie,ma fac sa afirm cu siguranta lucrul acesta.
-SU-100 avea montata o cupola a comandantului,pe partea stanga a cutiei blindate ,iar tunul de 100 mm D-10 ,era aproape cat tancul de lung.
@Salve Adi!
"Ma mir ca zici de kit-ul tamiyot ca se imbina prost"-si eu m-am minunat,e prima data cand intalnesc asa ceva la un Tamiya.Au ramas multe spatii goale [ce mult urasc asta],pe care a trebuit sa le rezolv cu lut de modelaj.In sfarsit,sunt convins ca va iesi ceva fain la final,kiturile tamiyote sunt preferatele mele in materie de 1/35-uri.
Spor!