Si daca tot mi-am murdarit aerograful de RLM02, mi-am zis ca nu ar fi rau daca m-as apuca si de inca un Me.109. Niciodata nu strica inca un Me-109. De ata asta am ales un 109E3 din dotarea ARR, din cel de-al doilea razboi mondial. Inmatricularea nu am ales-o inca, oscilez intre cateva inmatriculari de pe colile lui Radu Branzan 1 si 2. Pe langa model, vor mai participa la ostilitati si un set BigEd, un set de interior de la Aires (din cele doua seturi, voi folosi cele mai potrivite piese), armament de la Master, set de roti de la Eduard (Brassin), paloniere Radu Branzan, centuri Radu Branzan, decaluri Radu Branzan. Stiu ca toate aceste seturi nu erau neaparat dedicate pentru kit-u de la Trumpeter, dar le-am adaptat ca sa arate bine. Din nefericire pentru voi, m-a cam luat valul la constructia cockpitului, asa ca poze doar dupa inchiderea fuselajului(sper sa nu va suparati pe mine). In rest vor urma poze cu decurgerea ostilitatilor, sper. Deocamdata scaunul este prins cu patafix, pana pun centurile.
Florin