Forum Machete,Modelism,Hobby: European knights-15 century - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

European knights-15 century Caesar 1/72

#1 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 31 October 2012 - 12:29 AM

Un set de figurine superb sculptate pt scara asta...Titlul setului e putin evaziv,dupa armurile grele si armele care le au,acest set putea fi numit mai exact :mercenarii lui Giovanni Giustiniani Longo.G.Giustiniani Longo,un nobil italian de origine genoveza,impreuna cu cei 400 de mercenari pe care-i comanda,a fost aparatorul celui mai periclitat sector din asediul Constantinopolelui[1453],poarta Sf.Roman.Dupa caderea lui in lupta[lovit in piept de un proiectil de bombarda],in timpul asaltului final otoman,frontul bizantin cedeaza...o carte excelenta pe care o recomand pasionatilor de istorie e Caderea Constatinopolelui,de Vintila Corbul[2 volume].
G.Giustiniani Longo:
Imagine postata

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#2 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 31 October 2012 - 08:36 AM

Bravo maister, deci te-ai "dedulcit" si cu setul asta! Acum, serios, ma bucura ceea ce vad, felicitari din toata inima!
Cred totusi ca niste fotografii mai bune (poate ziua) te-ar ajuta mai mult sa pui in valoare rezultatele.
Ai aici si posibilitatea unei comparatii: http://miniknight.co...ry/G174/111.jpg

#3 Useril este offline   albi66 

• Membru senior
  • Postari: 141
  • Inregistrat: 25-March 11

Postat 31 October 2012 - 10:07 AM

Cu acesta scara ....risultatele superbe.... :clapping:

#4 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 31 October 2012 - 10:57 AM

Mersi! :drinks:
Nicule,e greu sa ma compar cu Thomas,in materie de medievali tipul e cel mai bun[parerea mea].Uite aici,o adevarata lectie de istorie si pictura:http://bennosfiguresforum.com/viewtopic.php?f=11&t=8211...pe mine m-a "imbolnavit",am zis ca ma las de pictat miniaturi. ;-)

#5 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 02 November 2012 - 09:02 AM

Vezi postareadani, la 31 October 2012 - 10:57 AM, a spus:

Mersi! :drinks:
Nicule,e greu sa ma compar cu Thomas,in materie de medievali tipul e cel mai bun[parerea mea].Uite aici,o adevarata lectie de istorie si pictura:http://bennosfiguresforum.com/viewtopic.php?f=11&t=8211...pe mine m-a "imbolnavit",am zis ca ma las de pictat miniaturi. ;-)

Excelente figurine si foarte furmos pictate.....intr-adevar, Caderea Cosnstantinopolelui de Vintila Corbu este un roman excelent...de asemenea, coperta cu lupta de cavalerie era superba...mi-a incantat copilaria si adolescenta..cred ca am citit-o de vreo 4 ori, prima data in clasa 3-a, a fost primul roman istoric citit de mine, cred ca cel mai mult m-a atras coperta anterior descrisa.... :rolleyes: :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 02 November 2012 - 09:03 AM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi