Pagina 1 din 1
HOBBY MODELISM un nou magazin
Postat 27 October 2012 - 04:54 PM
Azi am observat un magazin cu articole de modelism in complexul comercial SIR din zona Lujerului Militari. Se numeste, daca am retinut bine, HOBBY MODELISM. De cand functioneaza nu stiu, caci nu am mai trecut prin SIR de vreo trei ani.
Eram cu sotia, asa ca nu am putut zabovi. Am vazut ceva Revell si Parc Models.
Eram cu sotia, asa ca nu am putut zabovi. Am vazut ceva Revell si Parc Models.
Postat 29 October 2012 - 03:26 PM
Numele lui este mihai, l-am cunoscut intr-o zi cand ieseam de la metrou ( aveam in mana 2 cutii cu figurine de la tamiya - doar ce le luasem de la Dan necrofor), mi-a intins o carte de vizita, ne-am imprietenit iar la momentul asta am 2 machete expuse la el in magazin. Am cumparat cate ceva din magazinul lui, este un tip foarte de treaba, il recomand.
Postat 30 October 2012 - 07:33 AM
pentru cei din provincie, pentru provinciali care va sa zică, ar fi bine sa fie si o modalitate de a vinde on line.
Si neavând un site, poate nu ar fi rău sa prezinte aici pe forum o lista cu ce are disponibil.
Astfel il putem ajuta la vânzare, ca sa poată trai afacerea!
Poate ii explica și îl convinge de asta un bucureștean de pe forum când ii mai face o vizita la magazin...
mm?, ce ziceți?
Si neavând un site, poate nu ar fi rău sa prezinte aici pe forum o lista cu ce are disponibil.
Astfel il putem ajuta la vânzare, ca sa poată trai afacerea!
Poate ii explica și îl convinge de asta un bucureștean de pe forum când ii mai face o vizita la magazin...
mm?, ce ziceți?
Postat 30 October 2012 - 09:48 AM
Din toate reactiile astea "timide" la anuntul lui Flo, nu pot trage decat evidenta concluzie ca informatia inseamna putere si nu impartasim prea mult din ea ca - cine stie!? - daca ramanem fara?!...
Chiar si in situatia extrem de probabila ca am ramas singurul de pe forum care nu stia de magazinul cu pricina, ma voi duce pana acolo sa aflu ce program are, ce anume se gaseste in rafturi si cam la ce preturi. Asa, de dragul cronicii...
Chiar si in situatia extrem de probabila ca am ramas singurul de pe forum care nu stia de magazinul cu pricina, ma voi duce pana acolo sa aflu ce program are, ce anume se gaseste in rafturi si cam la ce preturi. Asa, de dragul cronicii...
Aceasta postare a fost editata de niki: 30 October 2012 - 09:48 AM
Postat 30 October 2012 - 12:47 PM
SC Poseidon International SRL
Sos. Virtutii 1, Bucuresti S6
Centrul Comercial Sir
Stand P94
Program: L-S: 10-19, D: 10-14
0722.509.373
http://www.ehobbystore.ro//index.php
Mihai Niculae
Sos. Virtutii 1, Bucuresti S6
Centrul Comercial Sir