pentru evidentierea acestui hublou am folosit ceva pulbere neagra (ind auto) . altfel nu s-ar mai vedea mai nimic. este taiat cu doua preducele, una de 1.2 si alta de 1 mm. mai intai un disc , cu cea mare, apoi o gaura in disc, cu cea mica. chiar daca o sa-mi iasa parul prin caciula pana le pun pe toate la locul lor (cam 40 pe toata nava) , asa le voi face pe toate. rezultatul merita timpul investit.
as avea nevoie de lac tamyia , mat, ca sa sigilez piesele pe masura ce le vopsesc. imi poate spune cineva de pe unde as putea sa cumpar? am luat cam toate siturile pe care le stiam la mana... sau un alt lac mat care sa fie compatibil cu vopselele tamyia ? multumesc.
Gobi, din cite stiu eu, poti sa folosesti orice lac mat ,fie acrilic, fie email, fara sa afecteze suprafetele vopsite in prealabil (indiferent de tipul vopselei folosite), bineinteles cu conditia ca acestea sa fie foarte bine uscate.
achristian, imi pare sincer rau, dar piesele sunt deja extrem de mici. sapuniera nu ma mai ajuta la nivelul asta , chiar si cu 14 Mpx . cat despre retina, ce sa zic ? o lupa banala care mareste de 3,1/4 ori rezolva problema. crede-ma, nu te chiorasti deloc.
achristian, imi pare sincer rau, dar piesele sunt deja extrem de mici. sapuniera nu ma mai ajuta la nivelul asta , chiar si cu 14 Mpx . cat despre retina, ce sa zic ? o lupa banala care mareste de 3,1/4 ori rezolva problema. crede-ma, nu te chiorasti deloc.
Gobi! ai inteles gresit ,sensul intrebarilor nu era reprosuri la nivelul calitatii fotografiei{cu toate ca ar fi,dar nu ma leg de asta}ci nebunia de a lucra in dimensiunea asta si de a reda detalii care fac tot farmecul pe un model
am inteles , achristian,doar ma alintam un pic. cat despre nebunie, aici gresesti. odata ce te obisnuiesti cu terenul de joaca , lucrurile devin abordabile. poate oricine.