Pagina 1 din 1
Primul meu profil "ce-ar fi daca" MiG-21UM
Postat 25 October 2012 - 09:51 AM
Supun atentiei dumneavoastra "chinul" meu grafic scos dupa principiul "e bine sa faci de toate, cat esti pe aceasta lume". E vorba de o idee mai veche de-a mea, despre cum as vrea sa arate un MiG-21 de la Bacau in haine festive. Profilul l-am facut in 5 zile, de la zero, mai putin siglele si poza. Aveti mila de "pianist" ca e la prima melodie.
Postat 25 October 2012 - 02:48 PM
Cred ca "aviatie" se refera la idei expansioniste spre rasarit...
Ideea ta nu e rea de loc ,doar ca dupa mine e mai mult comemorativa decat festiva. Arata bine in culorile axei ,e viu colorat, poate si mai frumos ar fi haine patate de G-eu cu Mickey pe bot...
In ceea ce ai lucrat,poza nu prea pusca,mai degraba merge un artwork,vezi cum fac nemtii pe cozile Tornado-urilor!
Spor!
Vali
Ideea ta nu e rea de loc ,doar ca dupa mine e mai mult comemorativa decat festiva. Arata bine in culorile axei ,e viu colorat, poate si mai frumos ar fi haine patate de G-eu cu Mickey pe bot...
In ceea ce ai lucrat,poza nu prea pusca,mai degraba merge un artwork,vezi cum fac nemtii pe cozile Tornado-urilor!
Spor!
Vali
Postat 25 October 2012 - 07:39 PM
LiviuMaff, la 25 October 2012 - 09:51 AM, a spus:
... "e bine sa faci de toate, cat esti pe aceasta lume"...
Corect! Mai ales cand vine vorba de creatie, de a face ceva bun/ frumos.
Mie imi place ideea si cred ca daca insisti nu poti decat sa mai rafinezi conceptul.
La o prima strigare - gandindu-ma la ce s-a realizat pe viu prin alte parti de-a lungul anilor - combinatia dintre o schema de vopsire si inmatriculare din trecut si chipul unei legende aglomereaza prea mult avionul. Poate e mai aerisit sa se mearga fie pe comemorarea (chipul, numele) legendei pe o schema actuala de vopsire si identificare (avionul ramane pana una-alta in serviciu, trebuie sa poata fi identificat prin insemnele oficiale in uz la momentul actual), fie sa se insiste strict pe o schema de vopsire din trecut.
Oricum, inca o data, felicitari si le asteptam pe urmatoarele
P.S.: as vrea sa pot si eu in cateva zile sa plec de la zero si sa realizez asa un profil
Aceasta postare a fost editata de niki: 25 October 2012 - 07:44 PM
Postat 29 October 2012 - 01:50 PM
Vali, la 25 October 2012 - 02:48 PM, a spus:
Cred ca "aviatie" se refera la idei expansioniste spre rasarit...
Spor!
Vali
Spor!
Vali
Pt comemorarea lui Serbanescu ar fi mai intersant o varianta de Mig culori camuflaj gri ( nu neaparat si culori ale axei) si emblema grupului 9 Dessloch-Serbanescu pe fuselaj ( sau pe coada). Ceva de gen au ungurii cu emblema Puma pe Mig-uri 21.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1