Pe masa de lucru - "Cei trei muschetari"
Postat 10 July 2006 - 07:45 PM
Ahmed, la Jul 10 2006, 03:31 PM, a spus:
Multumesc, Adi! Nu am terminat mainile. Este doar stratul de baza.
alguhan, la Jul 10 2006, 03:37 PM, a spus:
Multumesc, Alguhan! Ma straduiesc, da' n-am terminat inca .
Si, desi nu este inca gata, mi s-a parut ca este destul de fotogenic ca sa vi-l pot prezenta fara sa ma rusinez
Bafta!
Postat 11 July 2006 - 11:36 AM
Cu ce sa ma mai distrez azi?
Nu prea am chef de pictura ci mai degraba de construit ceva.
Am luat o bucata de rama si am taiat din ea 7 bucati. Cinci dintre bucati le-am incalzit pe rand la un capat si am tras de ele ca si cum as fi vrut sa optin "fir tras" doar ca am tras mai putin decat pentru aceasta operatie. Plasticul fiind cald, dupa ce am tras de el. am indoit la ~90 grade din partea groasa si am taiat la jumatatea partii care a ramas subtire.
Am lipit cele cinci bucati astfel optinute si o bucata dreapta in jurul celei de-a saptea care este si ea dreapta.
Am mai tras cateva fire mai subtiri pe care le-am lipit intre bucatile groase, am asteptat ca lipitura sa devina cat de cat ferma si am chituit de jur imprejur cu Plasto (fig.1)
Acum trebuie sa tai la inaltimea la care piciorul personajului trebuie sa stea asa ca am trasat pe unde voi taia (fig.2).
Am facut taietura ceva mai jos (cam cu un mm.)(fig.3) in asa fel incat dupa ce voi chitui si finisa, talpa piciorului sa se aseze bine(fig.4)
Bafta!
Postat 16 July 2006 - 03:02 PM
Bafta!
Postat 18 July 2006 - 09:54 AM
@Wurger, pur si simplu n-am vrut sa folosesc pene naturale. Pot face modificarea oricand, dar in continuare nu vreau s-o fac. Stiu cum arata pentru ca asa pene naturale a folosit Panzerseba la al sau "BURGUNDIAN KNIGHT".
Pana una alta am bagat una bucata capatana in sedinta foto si arata cam asa:
si un prim-plan:
Bafta!
Postat 20 July 2006 - 01:06 PM
alguhan, la Jul 19 2006, 09:53 PM, a spus:
Multumesc, Alguhan! Cand voi avea gata cele trei figurine am sa te rog sa ma ajuti cu pozatul. In felul asta, in timp ce le pozam, le mai si barfim in direct nu numai virtual.
marhaba, la Jul 19 2006, 11:01 PM, a spus:
Ar merita ele. da' n-are tata de un' sa le dea!
Multumesc de compliment, Ovidiu! Nu e chiar ca in sloganul Canon, dar m-a facut sa ma simt ceva mai bine ceea ce nu-i putin lucru!
Astazi aveam in gand sa termin figurina asta
Ce pozitie de violonist are!
Parca asteapta sa-i pun arcusul in mana stanga si in mana dereapta, sprijinita sub barbie, vioara. (Ce imaginatie bolnava am!!!)
Am reusit insa sa termin postamentul:
Adevarul este ca de cand lucrez la figurina asta a crescut iarba sub ea
Oricum, poate termin figurina maine.
Bafta!
Postat 23 July 2006 - 11:38 AM
xtro, la Jul 20 2006, 10:51 PM, a spus:
...Si eu care credeam ca sunt un tip cu rabdare...
Jos ... palaria !
xtro
Multumesc frumos!
toni, la Jul 19 2006, 10:28 AM, a spus:
M-am "enervat" nitel si am terminat si buturuga.
Bafta!
Postat 23 July 2006 - 12:13 PM
In continuarea la ceea ce am facut data trecuta: am dat cu "Plasto" pe partea de deasupra (locul unde a fost taiat) si cat acesta era prospat intins am gravat pe suprafata, cu ajutorul unui ac, "cercurile anilor".
Cu o pensula de ulei cu parul scut si aspru am intins pe toata suprafata "Plasto" amestecat cu lipici din cel la recipient cu ac. Fireste ca n-am mai dat si pe partea unde am gravat "cercurile". Am insistat cu intinderea cu pensula in diverse directii in asa fel incat sa ramana mici santuri pe suprafata.
Dupa uscare am vopsit buturuga cu un gri deschis (75 de la Matchbox) exceptie partea de sus pe care am vopsit-o cu maro deschis(63 de la Revell), ambele email.
(Codurile Matchbox sunt exact aceleasi cu cele Revell. La acelasi cod, aceiasi culoare.)
Dupa ce s-au uscat culorile de baza a urmat o spalare cu maro inchis optinut din rosu cu negru, acrilice, de la Italian. Dupa uscare a mai urmat o spalare cu negru tot de la italian.
Probabil ca-i voi "tranti" un lac mat.
Bafta!
- ← 1/72 WWII Nemti tragand cu pistolul
- Figurine
- 1/72 PREISER - 8 cm Granatwerfer 34 in combat (PARTEA 1) →