Deja mi-am pus piesele in doua cutii. Cele terminate sau in curs de lucru le-am aranjat intr-o cutie (cutia cu umblate),
dar mai am inca o multime de mici piese cu care va trebui sa umblu sau la care va trebui sa umblu (cutia cu neumblate).
Si daca tot v-am plictisit pana acum cu acest lung jurnal al lucrarii hai sa va plictisesc si in continuare cu ce am mai pus in "cutia cu umblate".
Ar fi de aratat si a dua capa unde exista si o problema
respectiv suprafata din partea dreapta este mai mica decat cea din partea stanga, dar decalurile sunt toate identice astfel ca decalul este mai mare decat suprafata pe care trebuie pus. [b]Cine va vrea sa faca aceasta figurina va trebui sa tina cont de asta si ca sa dea bine ar trebui sa scurteze bratele crucii (din zona dintre floare si razele soarelui) cam cu cate 1,5 mm pe fiecare parte. Dupa cum se vede, eu am taiat din floare.
De necaz m-am apucat sa fac una dintre muschete sa vad cam ce iese si cum iese.
Pilit, slefuit, gaurit teava, montat dispozitivul cremene-amnar, rondele de ABS #0,2 (4 bucati pe patul muschetei si 4 bucati pe partea opusa "dispozitivului de dare a focului").
Si muscheta "spalata" cu negru acilic de la "Italian" si o pensulare semiuscata cu maro Humbrol 70. Culoarea de baza a lemnului a fost ~70% Humbrol 70 (maro) amestecat cu ~30% Revell 36 (rosu carmin) (emailuri).
Bafta!