Ieri cand imi faceam cumparaturille la Lidle am gasit si mi-am cumparat o lupa cu iluminare cu LED cu 2 posibilități de mărire (de 2 ,5 ori / 5 ori)
cu un suport care are două cleme de prindere, reglabile la un pret care mi sa parut foarte competitiv 25.00 Lei . Atasez o poza cu produsul eu personal am fost foarte incantat de produs .
Pagina 1 din 1
Lupa cu suport si iluminare
Postat 23 October 2012 - 01:48 PM
Am cumparat si eu tot de la ei aceleasi produs si este destul de bun.Din pacate nu am verificat prea bine al raft cand l-am luat si abia acasa am observat ca nu focalizeaza prea bine, decat dintr-un anumit unghi (sper sa nu ai si tu aceeasi problema).Totusi la pretul ei, lupa este buna.
Postat 24 October 2012 - 07:08 AM
Am luat si eu una, si mi se pare destul de utila. Ma asteptam ca becurile sa fie de jur imprejurul lupeii, dar merge si asa.
Mihaly, nu cred ca e vorba de un defect, distanta focala este destul de mica, deci obiectul trebuie tinut aproape de lupa., Jos mai are o "superlupa" care mareste mai mult, pentru vizualizarea detaliilor fine.
Mihaly, nu cred ca e vorba de un defect, distanta focala este destul de mica, deci obiectul trebuie tinut aproape de lupa., Jos mai are o "superlupa" care mareste mai mult, pentru vizualizarea detaliilor fine.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1