Kingtiger Henschel - Zvezda (?)
Postat 21 October 2012 - 02:13 PM
Este produs de Zvezda dupa Dragon (cred ca 6208). E posibil sa fie produs sub licenta, intrucat este interzisa vanzarea in afara fostului URSS, iar ramele contin sigla Dragon , iar instructiunile sunt exact in formatul original, doar ca sunt traduse in rusa. Alta diferenta sunt decalurile, produse de rusi. Per total, un kit reusit, aproape aceeasi calitate cu originalul dar la un pret mult mai bun.
Pentru imbunatatiri: Big Ed 3532, care contine zimmerit, detalii, aparatorile laterale si tunul.
Postat 22 October 2012 - 08:25 PM
L.E. Nu e sub licenţă, e chiar Dragon, pentru piaţa CSI, îmbuteliat în cutie Zvezda.
Aceasta postare a fost editata de Michael_Wittmann: 22 October 2012 - 08:27 PM
Postat 30 October 2012 - 01:07 PM
Zimm-ul ala arata foarte bine,dar la cat iubesc eu PE-urile,preferam sa-l fac din pasta tamiyota.Pe laterale vezi ca nu s-a lipit peste tot...ca o sugestie-no offence,sper-mai dai o mana mai grosiera de super-glue unde mai este nevoie,altfel la final o sa ai o surpriza foarte neplacuta.Imi permit sa-ti spun lucrul asta ,pt ca mi s-a intamplat mie c-un set de zimm metalic,de-am ajuns la final sa-l dau jos si sa-l refac din pasta de modelaj.
Spor sa ai in continuare!
Postat 31 October 2012 - 01:15 PM
Am vazut si eu locurile cu probleme, am mai pus glue, de dezlipit nu se mai dezlipeste. Si ai dreptate si cu zimm-ul PE, e cam dificil de lucrat, dar am luat kit-ul cu tot cu Big Ed si era pacat sa nu-l folosesc. Si mai are o treaba care nu-mi place, nu are marcate locurile pentru montarea cablurilor si uneltelor, a trebuit sa masor ca sa le fixez.
Iata ce am mai prelucrat:
Postat 06 November 2012 - 09:01 AM
Intreb asta pentru ca, sincer, nu retin sa fi vazut imagini cu protectiile senilelor indoite la K.G-uri, mai degraba lipseau, smulse fiind din suruburile de prindere.
Mi-ar placea sa vad o fotografie care sa lamureasca dilema mea; daca ai o sursa de inspiratie in sensul asta - posteaz-o te rog.
Multumesc si spor in continuare la vopsire .
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 06 November 2012 - 09:01 AM
Postat 06 November 2012 - 07:36 PM
Si Adi are dreptate, cam sifonate protectiile alea.
Aceasta postare a fost editata de kamikaze: 06 November 2012 - 07:39 PM
Postat 06 November 2012 - 08:59 PM
O sa incerc sa repar piesa respectiva, dar mi-e teama ca va fi cam dificil.
Cat priveste aparatorile, se rezolva rapid, indrept tabla la loc si las doar vagi urme de "sifonare".
Daca ai ceva poze cu teava de aerisire a instalatiei de combustibil, as fi foarte bucuros daca mi le-ai trimite
Multumesc pentru observatii.
Postat 06 November 2012 - 10:09 PM
Banuiesc ca vor urma pigmentii,iar dupa aia dry-brush-ul metalic pe rotile dintate,"talpile" galetilor[complet metalici] si "dintii" senilelor.
Spor in continuare
Postat 07 November 2012 - 09:56 AM
https://plus.google....2290?banner=pwa
sau aici, ambele modele, cu una sau patru; dupa cum vezi, am facut o greseala in postul anterior, daca ai doar o teava este pe dreapta iar cele "doua" sunt de fapt patru:
http://www.network54...ir+of+Tiger+IIs
Nu mai gasesc tabelul cu modificarile in functie de data fabricatiei, dar o teva de aerisire a fost pana in octombrie 44, dupa aceea patru.
Pe poza sagetile iti arata pozitia celor patru tevi, sageata mai groasa pozitia daca e doar una. Mult succes