Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 Zvezda-German 81mm Mortar&Crew - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 Zvezda-German 81mm Mortar&Crew IMG&Link Review

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 09 October 2012 - 11:51 PM

Iata inca un mini-set Zvezda ce se adreseaza nu numai game-rilor si colectionarilor, dar si dioramistilor datorita includerii unui mortier destul de bun, unul dintre cele mai reusite din scara 1/72, depasit numai de Preiser si poate un pic sub cel de la Pegasus Hobbies. De asemenea mortierul este acompaniat de doi servanti in pozitii dinamice.

Mult mai multe imagini cu mortierul, pozitii si conversii precum si textul recenziei pot fi vizitate aici:

http://www.ww2german...d-crew-6111-ext

Sper sa va placa.

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

CONVERSII

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

ECHIPA DE 3 MEMBRI COMPLETA
Imagine postata

#2 Useril este offline   RomanAndrei 

• Membru deplin
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 11-August 12

Postat 10 October 2012 - 08:51 AM

Imi place cum a iesit!
Si mai ales imi place ca ai tinut cont de niste reguli gen.. proiectilul e tinut cu 2 maini, nu e niciunul in fata tevii..
Nu sunt eu experimentat, dar presupun ca pot sa-mi dau cu parerea Imagine postata
Ai putea pune si niste lazi cu munitie langa aceasta echipa de mortiere.Imagine postata

#3 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 14-August 09

Postat 10 October 2012 - 08:53 AM

Cristian, ma omori cu perseverenta cu care lucrezi 1/72. Este superba fata soldatului din prima poza din stanga aruncatorului (cel care prijoana ghiuleaua :p). Si conversiile tale la scara asta... :hi:
Vreau sa te intreb ceva. Cand faci convesiile, cu ce lipesti piesele? Din propria experienta stiu ca plasticul din kiturile 1/72 nu prea se lasa lipit.

#4 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 11 October 2012 - 12:33 PM

Vezi postareaRomanAndrei, la 10 October 2012 - 08:51 AM, a spus:

Imi place cum a iesit!
Si mai ales imi place ca ai tinut cont de niste reguli gen.. proiectilul e tinut cu 2 maini, nu e niciunul in fata tevii..
Nu sunt eu experimentat, dar presupun ca pot sa-mi dau cu parerea Imagine postata
Ai putea pune si niste lazi cu munitie langa aceasta echipa de mortiere.Imagine postata

Salut Andrei,

Multumesc mult pentru mesaj si imi pare foarte bine ca ti-au placut acesti mortieristi.... :rolleyes:

Intr-adevar, erau binevenite niste proiectile si lazi cu munitie pe langa, precum si doua pusti, ca arme personale ale celor doi servanti din fata (in realitate ar fi trebuit sa aiba pistoale toti 3 si nu pusti, dar ocazional mergea si asa)
Nu am amplasat astfel de accesorii , intrucat am incercat sa ma limitez la ce propune kitul, adaugand in unele poze doar al treilea servant in conformitate cu KStN/ul... :drinks:

La link-ul de mai jos apar niste mortiere cu munitia aferenta alaturi precum si imagini doar cu diverse moduri de aranjare a munitiei:

http://www.ww2german...in-combat-72517

#5 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 11 October 2012 - 12:42 PM

Vezi postareab00gie, la 10 October 2012 - 08:53 AM, a spus:

Cristian, ma omori cu perseverenta cu care lucrezi 1/72. Este superba fata soldatului din prima poza din stanga aruncatorului (cel care prijoana ghiuleaua :p). Si conversiile tale la scara asta... :hi:
Vreau sa te intreb ceva. Cand faci convesiile, cu ce lipesti piesele? Din propria experienta stiu ca plasticul din kiturile 1/72 nu prea se lasa lipit.

Salut b00gie,

imi pare nespus de bine ca iti plac acesti soldati si promit ca in urmatoarele 2-3 saptamani voi posta numai seturi interesante si cu numeroase conversii.... :drinks: (primul de pe lista nu va avea conversii dar vor recupera celelalte acest aspect)... :rolleyes:

Referitor la intrebarea ta, lipesc plasticul in functie de materialul din care sunt realizate.

pentru plastic moale, metal si rasina folosesc super glue gel Super Attack de la Loctite iar pentru plastic tare lipici de machete de la Modelmaster...
Figurinele de aici sunt din plastic tare, implicit am folosit modelmaster De altfel, multe din figurinele de acum sunt din plastic tare, ca orice kit... Acesta este materialul meu preferat, se preteaza cel mai bine la conversii... :rolleyes:

#6 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 16 October 2012 - 01:40 AM

Excelent! :good:
Abia astept sa vad figurine DAK,in toate varietatile de uniforme.

#7 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 18 October 2012 - 10:04 PM

Vezi postareadani, la 16 October 2012 - 01:40 AM, a spus:

Excelent! :good:
Abia astept sa vad figurine DAK,in toate varietatile de uniforme.

Nu vor fi DAK, ci Panzer insa intr-o si mai mare diversitate de uniforme, chiar va fi ceva cred eu intersant.... :friends:
In plus, unii vor merge si pentru DAK.... :whistle:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi