Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 01 October 2012 - 07:17 PM
Pagina 1 din 1
Goliath-Venom (darkorbit) scrachbuilt spaceship
Postat 30 September 2012 - 05:23 PM
Salutare!!! in urma unui accident suferit de un bf-109 am gasit de cuviinta sa-i dau o alta infatisare decat sa-l defer cosului de gunoi.Inspiratia vine de la un joc online- DARKORBIT,nava se numeste goliath-venom.pe langa epava bf-ului am mai folosit si cartele telefonice precum si niste aripi ramase de un kit star wars:) proiectul inca nu e finalizat,vreau sa ii acord cat de multa atentie si rabdare insa tin sa va arat si voua stagiul de acum :)
Postat 08 October 2012 - 08:18 AM
Simpatica nava!
Eu in varful coazii si pe lateralele botului i-as pune cate o arma mica. (Dar fiind un subiect SF totul este subiectiv si depinde de viziunea creatorului.
)
Ar mai merge sa ii faci ceva efecte de uzura. Apoi ai putea sa ii pui un suport transparent (ca sa simulezi zborul) si sa il pui pe o baza SF pentru a-l scoate mai bine in evidenta. ;)
Spor!
B
:)

Eu in varful coazii si pe lateralele botului i-as pune cate o arma mica. (Dar fiind un subiect SF totul este subiectiv si depinde de viziunea creatorului.

Ar mai merge sa ii faci ceva efecte de uzura. Apoi ai putea sa ii pui un suport transparent (ca sa simulezi zborul) si sa il pui pe o baza SF pentru a-l scoate mai bine in evidenta. ;)
Spor!
B
:)
Aceasta postare a fost editata de b00gie: 08 October 2012 - 08:20 AM
Postat 08 October 2012 - 05:17 PM
multam b00gie :) sa stii ca am incercat sa-l dotez cu armament insa nu dadea prea bine din cauza ''cangilor'' negre,plasticul pe care sta e doar pt poza eu urmaresc sa-l ,atasez undeva intr-un colt al monitorului de la pc sa insoteasca la joc
am vrut sa-l plasez in atmosfera sf cu ajutorul taxiului de langa, in viziunea mea e legat de filmul al 5 lea element in care bruce willis eka korben dallas conduce un taxi zburator :) :) :)
nah fiecare viseaza cum vrea

nah fiecare viseaza cum vrea

Postat 27 October 2012 - 08:05 PM
Simpatic ''scorpionul'' asta zburator,insa era bine daca insistai mai mult la partea de chituire/slefuire si daca acordai o atentie mai mare detaliilor,oricum,de apreciat faptul ca n-ai aruncat macheta la gunoi dupa accident si ai incercat sa-i dai o noua forma,zic eu ca ai reusit.
Aceasta postare a fost editata de axor: 27 October 2012 - 08:07 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1