Pagina 1 din 1
Klemm L-25 YR-ARU Un viitor proiect RC scara 1:4,5 -ajutor cu documentatia
Postat 30 September 2012 - 12:57 PM
Salutare,
am in stagiul de pregatire documentatie pentru un nou proiect Klemm L-25, si pentru faptul ca am gasit la firma Kora un kit inmatriculat in ARR as dori sa il vopsesc in culorile romanesti-YR-ARU.
Macheta va fi la scara 1:4,5, anvergura 2800mm si lungime aprox 1650mm, motor 26cc.
Rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu poze ale acestui avion. Pe acest forum am gasit una postata de Horia cu inmatricularea YR-ARU. Daca mai aveti va rog sa ma ajutati, in ultima varianta chiar si cu alte inmatriculari sau scheme de vopsire.
De asemenea daca aveti inscrisurile si logo-urile care erau pe avion.
Ar fi pacat sa il vopsesc in alte culori in conditiile in care l-am avut in dotarea ARR.
Va multumesc foarte mult pentru ajutor.
Mugurel
am in stagiul de pregatire documentatie pentru un nou proiect Klemm L-25, si pentru faptul ca am gasit la firma Kora un kit inmatriculat in ARR as dori sa il vopsesc in culorile romanesti-YR-ARU.
Macheta va fi la scara 1:4,5, anvergura 2800mm si lungime aprox 1650mm, motor 26cc.
Rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu poze ale acestui avion. Pe acest forum am gasit una postata de Horia cu inmatricularea YR-ARU. Daca mai aveti va rog sa ma ajutati, in ultima varianta chiar si cu alte inmatriculari sau scheme de vopsire.
De asemenea daca aveti inscrisurile si logo-urile care erau pe avion.
Ar fi pacat sa il vopsesc in alte culori in conditiile in care l-am avut in dotarea ARR.
Va multumesc foarte mult pentru ajutor.
Mugurel
Postat 07 October 2012 - 09:53 AM
Postat 08 October 2012 - 06:05 PM
florin44, la 07 October 2012 - 09:51 PM, a spus:
O mică precizare! "Dl. Radu" este, de fapt, dl. Dan Antoniu, expert īn istoria aviaţiei īn general şi cea a aviaţiei romāne īn special.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Buna seara,
Multumesc pentru precizare, nu am stiut . Despre domnul Dan Antoniu, cunosc cine este si pe aceasta cale ii transmit inca o data multumirile mele.
Cu stima.
Mugurel Popa
Postat 12 October 2012 - 10:41 AM
Modelistii care doresc sa construiasca machete la scara mare si se incumeta sa atace si cele mai fine detalii, ii rog sa apeleze fara restrictii, dar atentie pe mail - danantoniu01@yahoo.com.
In limita posibilitatilor deoarece mai exista si lipsuri.
Dan Antoniu
In limita posibilitatilor deoarece mai exista si lipsuri.
Dan Antoniu
Postat 13 October 2012 - 12:10 AM
Mugurel, nu uita de foto-albumul cu Klemm din numarul 7 MODEL IST
http://www.cartula.r...-model-ist-nr7/
http://www.cartula.r...-model-ist-nr7/
Arata acest topic
Pagina 1 din 1