93178000, la 26 September 2012 - 07:20 PM, a spus:
Sunt forte fain...pentru cultura generale vreau spun ca pote a rapresentà bine un soldat german de anul 1941 pana la 1945....inainte acea data pantalon de uniforma era gris si giaca avea parte cu litzen negra.Piesele porta caricatorele suplementarele pe mp a inceput sa fie in (nu stiu cum se spune scuse)tela Kaki dupa 1943.
Alberto
Salut Alberto,
Multumesc mult pentru mesaj si intr-adevar, eu intentionez sa ii folosesc pentru anul 1944...
Asa cum ai spus si tu, figurinele pot fi pictate si cu pantaloni gri penru perioada 1940-1942... pentru Polonia sau alte scenarii in anul 1939 sau anterior nu prea sunt buni pentru ca au bretelele in forma de "Y"...
Inca odata, multumesc pentru mesaj si sper sa iti placa si urmatoarele seturi care le voi posta.... peste vreo 2 saptamani va fi unul chiar foarte interesant din pct de vedere al uniformelor, probail cel mai interesant creat vreodata...in schimb in 2 zile vreau sa postez un alt set care nu prea este spectaculos...
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 27 September 2012 - 08:24 AM