Forum Machete,Modelism,Hobby: Kursk 1943 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Kursk 1943 1:72

#1 Useril este offline   alecsica2000 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 45
  • Inregistrat: 07-November 11
  • Interests:Machete,fotbal si breakdance

Postat 24 September 2012 - 09:14 PM

Asta este prima mea diorama si primul meu tanc construit,tema este batalia de la kursk.Tancul este italeri,pamantul si iarba sunt oasis si baza este un tocator din piata vopsit.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG044.jpg
  • Imagine atasata: IMG045.jpg
  • Imagine atasata: IMG046.jpg

#2 Useril este offline   alecsica2000 

• Membru deplin
  • Postari: 45
  • Inregistrat: 07-November 11
  • Interests:Machete,fotbal si breakdance

Postat 24 September 2012 - 09:22 PM

Imi cer scuze pentru calitatea pozelor si astept pareri.

#3 Useril este offline   combat18 

• Membru senior
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 15-May 11

Postat 24 September 2012 - 10:19 PM

felicitari! e un inceput bun! :clapping: prima parere care conteaza este a ta,daca lucrarea a iesit asa cum ai vizualizat-o inainte de a te apuca de treaba atunci e perfect :) oricum de asteptat este sa evoluezi de la o lucrare la alta.multa bafta si la mai multe

:hi:

#4 Useril este offline   combat18 

• Membru senior
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 15-May 11

Postat 24 September 2012 - 11:25 PM

felicitari! e un inceput bun! :clapping: prima parere care conteaza este a ta,daca lucrarea a iesit asa cum ai vizualizat-o inainte de a te apuca de treaba atunci e perfect :) oricum de asteptat este sa evoluezi de la o lucrare la alta.multa bafta si la mai multe

:hi:

ps: tot incepator sunt si eu in ale modelismului...fie vorba intre noi,cand o sa posteze veteranii...o sa te arunce sub senilele tancului din mica ta diorama :) tine-te tare ca ai doar de castigat :-D

#5 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 25 September 2012 - 07:53 AM

Salutare. Alecs , in primul rand bravo tie ca la cei 12 ani te-ai molopsit de acest hobby . Despre diorama ,ca la scoala sau armata pe aldoilea calificativ bine mai ales ca inteleg ca esti incepator. Din puncul meu de vedere copacul la cum arata coroana nu merge ,mai degraba il scoti daca nu-l poti imbunatatii . La tanc daca-l vezi din fata si lateral e ok dar ultima poza arata o greseala fatala - graba , de ce nu l-ai ajustat cum trebuie astfel incat cand l-ai lipit sa arate cum trebuie ai o crapatura acolo mare pt un 1/72. Din greseli inveti . Oricum revin la faptul ca e bine ca machetezi , experienta vine cu timpul de la practica. Ce ti-am spus eu sunt doar pareri nu critici sau "bagat sub senilele tancului " :lol: cum a zis colegu combat18.
Spor in continuare cu sanatate si cer senin.
PS Acum am vazut ca si la teava ai gresit- o , acolo o poti indrepta taind capatul si punand un alt segment de teava din ce poti gasii la indemana .

Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 25 September 2012 - 08:03 AM

#6 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 25 September 2012 - 11:32 AM

Pentru inceput arata destul de bine insa pe viitor trebuie sa fii atent la detalii, ca astea te ruineaza! :whistle:
Piesele trebuie debavurate. Ai probleme la teava si la soldat, de exemplu. Dupa lilire, trenuie chituit si slefuit, acolo unde este nevoie. Nu incarca piesle cu vopsea. Copacul nu merge deloc in peisaj, parca ar fi copac din Africa, asa au coroana. Incerac sa-i "infoi" cumva coroana su vezi aici: http://www.cartula.r...ea-pomilor.html http://www.cartula.r...-a-pomilor.html cum poti face copaci mai "realisti". Apoi, mai rareste din smocurile acelea de pe margina, par mai degraba un gard.
Imi place ca ai o compozitie echilibrata si cu ceva dinamism in ea.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi