Pagina 1 din 1
IAR81 la 1/32
Postat 01 April 2006 - 10:41 AM
Vesti bune,
Tocmai am vorbit (email) cu un amic si mi-a zis ca firma Tanigami din Japonia au scos un kit IAR81 la scara 1/32. Macheta asta e dedicata lui "Battle of Ploiesti" si cica in cutie au si niste decaluri pentru Bf109 folosite in apararea Ploiestiului. Cica planuiesc si alte editii, una de pe Frontul de Est si una de pe Frontul de Vest. Macheta e din rasina cu niste piese fotodecupate.
Am cautat pe www.hlj.com, care de obicei au orice apare in Japonia, dar nu gasesc nimic. Sper as apara in curand si acolo.
Cum dau de macheta, o sa va arat poze.
Radu
Tocmai am vorbit (email) cu un amic si mi-a zis ca firma Tanigami din Japonia au scos un kit IAR81 la scara 1/32. Macheta asta e dedicata lui "Battle of Ploiesti" si cica in cutie au si niste decaluri pentru Bf109 folosite in apararea Ploiestiului. Cica planuiesc si alte editii, una de pe Frontul de Est si una de pe Frontul de Vest. Macheta e din rasina cu niste piese fotodecupate.
Am cautat pe www.hlj.com, care de obicei au orice apare in Japonia, dar nu gasesc nimic. Sper as apara in curand si acolo.
Cum dau de macheta, o sa va arat poze.
Radu
Postat 01 April 2006 - 11:04 AM
nu am prea auzit de firma respectiva dar avand in vedere tara de provenienta cred ca ii un model extrem de reusit, poate si scara de 1:32,nu cred ca pretu ii asa de mare pt kit chiar ii acceptabil pt ca ii Iar-80 :hammer: :roll: :hammer:
Aceasta postare a fost editata de Iceman: 01 April 2006 - 11:06 AM
Postat 02 April 2006 - 02:21 PM
Cartula, ai perfecta dreptate, sapteshdoistii au fi dat sigur navala, mai putin ...eu 8-) . Citisem inainte postarea lui Alexie!
Ce inseamna "rutina" : alaturarea numelui de Tanigami cu Japonia nu a pus probleme nimanui . Bravos Radub! si ...felicitari MiG! :hammer:
Ce inseamna "rutina" : alaturarea numelui de Tanigami cu Japonia nu a pus probleme nimanui . Bravos Radub! si ...felicitari MiG! :hammer:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1