Forum Machete,Modelism,Hobby: SOVIET PARATROOPERS - AFGHANISTAN WAR - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

SOVIET PARATROOPERS - AFGHANISTAN WAR figurine 1/35

#1 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 17 September 2012 - 09:39 PM

Salutare. Mai demult un tanar membru al forumului cerea ajutorul intr-un topic cu figurine si-mi exprimam dorinta de a ma apuca si de asa ceva. Mai ales ca pe piata era kitul de la zvezda cu Soviet Paratroopers Afghanistan War 1979-1989 si mai era si cel de la Icm Soviet afghan War 1979-1989 Soviet Special Troops si cum aveam in mite filmul "9 ROTA" -Compania 9 si cum eu eu sunt ' admirator ' al VDV , m-am hotarat in cele din urma sa ma apuc si de acest domeniu -figurine. Desii asta e un domeniu cu totul nou pe care nu l-am abordat niciodata , sper sa reusesc sa realizez ceva satisfacator cu aceste figurine si chiar o diorama cu batalia pt inaltimea 3234, baza filmului "9 Rota" . Aici sunt informatii cu privire la acea batalie http://en.wikipedia....e_for_Hill_3234 .
revenind la kit-urile cu figurine ,asa arata in poze :

Imagine atasata: para1.JPG
Imagine atasata: PARA2.JPG
Imagine atasata: PARA3.JPG
Imagine atasata: PARA4.JPG
Imagine atasata: PARA 5.JPG
Imagine atasata: PARA 6.JPG
Imagine atasata: PARA 7.JPG
Cam atat pt acum voi revenii cu poze privind asanmblareafigurinelor. Sanatate si cer senin.

#2 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 18 September 2012 - 08:54 AM

Salutare. revin cu pozele figurinelor asamblate :
Imagine atasata: PARA A.JPG Imagine atasata: PARA B.JPG
Imagine atasata: PARA C.JPG Imagine atasata: PARA D.JPG
Imagine atasata: PARA E.JPG Imagine atasata: PARAE 1.JPG
Figurinele sunt montate fara capete si maini cele de la zvezda (si aici mi se pare de ajutor ca sunt in 2 varianta mainile libere sau turnate cu arma in pozitia lor pe arma si astfel ai si armele in dublu exemplar , la Icm numai capetele sunt separate , au avut bavuri subtiri, ce mi s-a parut ciudat ca la radistu mi s-a dat bidon de apa , a si bidoanele deapa difera intre cele de la zvezda si icm cele din urma fiind asemanatoare cu cele din ww2 sau cu ale noastre fara canita. la mitraliorul icm-ist nu i-am pus mainile , trebuie sa montez mitraliera si dupa aceea . Spor latoti cu sanatate si cer senin.

#3 Useril este offline   RomanAndrei 

• Membru deplin
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 11-August 12

Postat 19 October 2012 - 11:34 PM

Imi place ce se prezinta mai sus si astept in continuare poze.. Nu ai mai reusit sa mesteresti nimic?Imagine postata

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi