Salutare. Mai demult un tanar membru al forumului cerea ajutorul intr-un topic cu figurine si-mi exprimam dorinta de a ma apuca si de asa ceva. Mai ales ca pe piata era kitul de la zvezda cu Soviet Paratroopers Afghanistan War 1979-1989 si mai era si cel de la Icm Soviet afghan War 1979-1989 Soviet Special Troops si cum aveam in mite filmul "9 ROTA" -Compania 9 si cum eu eu sunt ' admirator ' al VDV , m-am hotarat in cele din urma sa ma apuc si de acest domeniu -figurine. Desii asta e un domeniu cu totul nou pe care nu l-am abordat niciodata , sper sa reusesc sa realizez ceva satisfacator cu aceste figurine si chiar o diorama cu batalia pt inaltimea 3234, baza filmului "9 Rota" . Aici sunt informatii cu privire la acea batalie http://en.wikipedia....e_for_Hill_3234 .
revenind la kit-urile cu figurine ,asa arata in poze :
Cam atat pt acum voi revenii cu poze privind asanmblareafigurinelor. Sanatate si cer senin.
Pagina 1 din 1
SOVIET PARATROOPERS - AFGHANISTAN WAR figurine 1/35
Postat 18 September 2012 - 08:54 AM
Salutare. revin cu pozele figurinelor asamblate :
Figurinele sunt montate fara capete si maini cele de la zvezda (si aici mi se pare de ajutor ca sunt in 2 varianta mainile libere sau turnate cu arma in pozitia lor pe arma si astfel ai si armele in dublu exemplar , la Icm numai capetele sunt separate , au avut bavuri subtiri, ce mi s-a parut ciudat ca la radistu mi s-a dat bidon de apa , a si bidoanele deapa difera intre cele de la zvezda si icm cele din urma fiind asemanatoare cu cele din ww2 sau cu ale noastre fara canita. la mitraliorul icm-ist nu i-am pus mainile , trebuie sa montez mitraliera si dupa aceea . Spor latoti cu sanatate si cer senin.
Figurinele sunt montate fara capete si maini cele de la zvezda (si aici mi se pare de ajutor ca sunt in 2 varianta mainile libere sau turnate cu arma in pozitia lor pe arma si astfel ai si armele in dublu exemplar , la Icm numai capetele sunt separate , au avut bavuri subtiri, ce mi s-a parut ciudat ca la radistu mi s-a dat bidon de apa , a si bidoanele deapa difera intre cele de la zvezda si icm cele din urma fiind asemanatoare cu cele din ww2 sau cu ale noastre fara canita. la mitraliorul icm-ist nu i-am pus mainile , trebuie sa montez mitraliera si dupa aceea . Spor latoti cu sanatate si cer senin.
- ← 1/72TQD Castings-Heer 1936-45 Summer Infantry Marching Part2
- Figurine
- European knights-15 century →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1