Pagina 1 din 1
Ceva 1/35-uri
Postat 16 September 2012 - 12:55 PM
Ce-am mai mesterit in ultimul timp:
Matilda -Tamiya,[din pacate am mai gasit o singura poza]:
Marder III M-Tamiya:
...si ceva SdKfz-uri:
251 D/9-Tamiya:
251 C "Drilling"-AFV:
251 D/7-AFV:
...din pacate pozele au fost facute la repezeala,inainte de a le "pasa".
Spor la toata lumea!
Matilda -Tamiya,[din pacate am mai gasit o singura poza]:
Marder III M-Tamiya:
...si ceva SdKfz-uri:
251 D/9-Tamiya:
251 C "Drilling"-AFV:
251 D/7-AFV:
...din pacate pozele au fost facute la repezeala,inainte de a le "pasa".
Spor la toata lumea!
Postat 16 September 2012 - 02:36 PM
Fratioare, m-ai pus inca o data pe spate. Modelism viteza, ca de obicei. Si cand ma gandesc ca le faci exclusiv la pensula, imi vine sa ma .
Vorba ta, FELICITARI IN FATA FRONTULUI !
P.S. Parca mergea mai mult lac mat pe uniforma neamtului care vopseste. Sau o fi din cauza luminii ?
Vorba ta, FELICITARI IN FATA FRONTULUI !
P.S. Parca mergea mai mult lac mat pe uniforma neamtului care vopseste. Sau o fi din cauza luminii ?
Postat 16 September 2012 - 10:30 PM
Multumesc!
Oldhammer,au plecat deja la "comander-ul" lor,care sigur are loc...eu nu colectionez decat 1/72-uri.
Hind,cred ca figurina e putin lucioasa din cauza faptului ca Agamele acrilice,cu care l-am vopsit erau noi...de obicei lacul din ele[cand sunt noi ,nedesfacute pana atunci] ,are un luciu cateva zile,nu stiu care e smecheria.Dupa cateva zile dispare...Apropo,esti in Romanica?
Oldhammer,au plecat deja la "comander-ul" lor,care sigur are loc...eu nu colectionez decat 1/72-uri.
Hind,cred ca figurina e putin lucioasa din cauza faptului ca Agamele acrilice,cu care l-am vopsit erau noi...de obicei lacul din ele[cand sunt noi ,nedesfacute pana atunci] ,are un luciu cateva zile,nu stiu care e smecheria.Dupa cateva zile dispare...Apropo,esti in Romanica?
Postat 17 September 2012 - 07:53 AM
Salutare. Intradevar FELICITARI IN FATA FRONTULUI ! Stiu cate ceva despre blindateledin ww2 germane , si cele care mi-au placut cel mai mult au fost semisenilatele si de aceea cand vad astfel de modele le vizionez cu nostalgie . Sunt superb realizate dupa cat ma pricep eu ; si daca sepoate poate ne detaliezi procedeul de wheatering. Spor in continuare cu sanatate si cer senin.
@ Oldhammer - candva demult am facut Panzerhaubitze 2000 mi s-a parut super realizat ca kit , despre autotrailer si ala de cercetare nu stiu ca au aprut mai tarziu , da interesant boxart-u zici ca s-a dus cu obuzieru la spalat pe malul apei cum fac romanii . cea ce in ue e interzis . Spor la diorama cu sanatate si cer senin.
@ Oldhammer - candva demult am facut Panzerhaubitze 2000 mi s-a parut super realizat ca kit , despre autotrailer si ala de cercetare nu stiu ca au aprut mai tarziu , da interesant boxart-u zici ca s-a dus cu obuzieru la spalat pe malul apei cum fac romanii . cea ce in ue e interzis . Spor la diorama cu sanatate si cer senin.
Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 17 September 2012 - 07:54 AM
Postat 17 September 2012 - 09:57 AM
Buss, la 17 September 2012 - 09:49 AM, a spus:
Intrebare : la drilling tevile exterioare stg+dr ale tunurilor sunt ace de seringa? sau asa sunt in realitate taiate pe diagonala la gura de tragere?
Asa erau in realitate: tesite spre exterior pentru ca teava armei din mijloc sa fie protejata de flama la gura tevii, atat dinspre stanga cat si dinspre dreapta.
Postat 17 September 2012 - 06:03 PM
Mersi!
Oldhammer:nu am facut nici un kit ce depaseste perioada celui de-al doilea razboi mondial,dar am o parere excelenta despre kiturile Revell 1/72.Apropo de 1/72:mi-ai promis ca-mi arati un Sherman de la UM...inca astept sa-l vad pe forum.
Caporale:cand o sa am timp de "build"-uit pas cu pas,o sa detaliez si procedeele de wheathering.
Buss:ti-a raspuns Longinus...kiturile de la AFV sunt foarte detaliate,au la piese de te plictisesti de montat[si rasini si PE-uri].Tevile de la "Drilling" au fost metalice.
Spor!
Oldhammer:nu am facut nici un kit ce depaseste perioada celui de-al doilea razboi mondial,dar am o parere excelenta despre kiturile Revell 1/72.Apropo de 1/72:mi-ai promis ca-mi arati un Sherman de la UM...inca astept sa-l vad pe forum.
Caporale:cand o sa am timp de "build"-uit pas cu pas,o sa detaliez si procedeele de wheathering.
Buss:ti-a raspuns Longinus...kiturile de la AFV sunt foarte detaliate,au la piese de te plictisesti de montat[si rasini si PE-uri].Tevile de la "Drilling" au fost metalice.
Spor!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1