ACEST TOPIC CONŢINE FOTOGRAFII CE POT PROVOCA TRAUME...VIZUALE !!!
Bine v-am regăsit ! (asta fiindcă nu am mai postat cam de mult )
Diorama pe care încerc să v-o prezint am început-o de puţin timp... acţiunea se petrece ...undeva în Balcani, şi subiectul este un pic...SF(să nu zic deplasat)
Diorama se intitulează "Waszum Teufel ist das ?!?". Pentru realizarea ei am folosit materiale cât mai „naturale" : gheare de pui impregnate in ipsos, crenguţe de gard viu,ouă de prepeliţă (golite, desigur), puf de porumbel, muschi de copac, etc.
Încă de la început am întâmpinat oarece ...greutăţi.Am cumpărat un pui , cu ideea de a folosi ghearele pentru a realiza urmele în pământ.
În timp ce lucram la realizarea bazei, spălasem ghearele şi le lăsasem la uscat, pe o măsuţă, în curte...Pe când turnam ipsosul, am auzit un zgomot : cranţ, cranţ...Tekelul meu pe nume Toto, găsise ghearele şi se ospăta de mama focului... Acţiunea de realizare a bazei era compromisă...Am trecut la operaţiunea pui la cuptor, operaţiune desăvârşită de familia Ionescu.
Peste trei zile am cumpărat alt pui dar şi acum am avut ghinion: mi-au dat două gheare de dreapta(sau stânga?)Aşa că am tăiat pintenul "din spate" şi l-am mutat pe partea cealaltă.
Diorama nu este terminată , încă.
Sper ca şi această lucrare să vă placă, măcar jumătate din cât a făcut-o cea de anul trecut...(Sniper at work)
În continuare, ideea dioramei :
Sper să o termin până la Salon ! Vă salut şi vă respect ,
Alin.
P.S. A doua pereche de gheare, după folosire, a fost spălată şi oferită,desigur , lui TOTO !
Aceasta postare a fost editata de anakinu: 16 September 2012 - 12:36 PM