Pagina 1 din 1
Bf-109F2 1/72 Zvezda
Postat 11 September 2012 - 10:01 PM
Salut Edy,
Intimplarea face ca lucrez si eu la un Bf 109 F2 de la ICM 1/48. Am studiat mult fotografii, carti si profile ale acestui avion.
Din cite vad la tine, cu toate ca este vorba de o macheta la scara 1/72 si cu siguranta este extrem de mic, sunt impresionat de finetea si detaliile cu care este facut. Totodata macheta mi se pare foarte bine proportionata! Arata la fel de bine ca unul la scara 1/48 sau 1/32!!
Da-i bice sa vedem ce iese din macheta asta!
Succes!
Intimplarea face ca lucrez si eu la un Bf 109 F2 de la ICM 1/48. Am studiat mult fotografii, carti si profile ale acestui avion.
Din cite vad la tine, cu toate ca este vorba de o macheta la scara 1/72 si cu siguranta este extrem de mic, sunt impresionat de finetea si detaliile cu care este facut. Totodata macheta mi se pare foarte bine proportionata! Arata la fel de bine ca unul la scara 1/48 sau 1/32!!
Da-i bice sa vedem ce iese din macheta asta!
Succes!
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 11 September 2012 - 10:02 PM
Postat 12 September 2012 - 08:10 AM
Citeaza
Cum e fata de F-ul de la Amodel, matrita aia noua?
Si ala imi place , dar asta e cu siguranta mult mai usor de construit :) ...si ceva mai ieftin.
Cabina la zvezda e geniala.
Am uitat sa zic ca si inmatricularile sint foarte bine alese.
Unul alb , foarte spectaculos, al lui Hans Philipp din JG-54 si unul in camo clasic, dar interesant caci e din Esquadrilla Azul, unitatea de voluntari spanioli care a luptat in cadrul JG-51 din '41 pina in '44. Merita facute amandoua.
Ma gandeam ca din asta s-ar putea face si "specialele" lui Galland.
Voi astepta si variantele ulterioare, probabil ca la F-4 si F-4Z/trop voi face prapad :)
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 12 September 2012 - 08:10 AM
Postat 12 September 2012 - 02:51 PM
In curand o sa gasesti o metoda sa le termini inainte sa ajunga la tine.
Ceva timpi cu valori negative.
Bune idei pe la bot.
Alea din cockpit pot sa te ajute cel mult la plasarea aftermarketurilor.
Nu incep sa ma bucur ca dupa ce il vei pune pe planuri (genu 2 zile) voi afla ca-i de c@cat si mai bine nu mi-l iau (nasol) sau ca e asa de bun ca trebuie sa-mi iau cel putin 8 (si mai nasol).
Ceva timpi cu valori negative.
Bune idei pe la bot.
Alea din cockpit pot sa te ajute cel mult la plasarea aftermarketurilor.
Nu incep sa ma bucur ca dupa ce il vei pune pe planuri (genu 2 zile) voi afla ca-i de c@cat si mai bine nu mi-l iau (nasol) sau ca e asa de bun ca trebuie sa-mi iau cel putin 8 (si mai nasol).
Arata acest topic
Pagina 1 din 1