Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 Zvezda-PaK36 with Crew - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 Zvezda-PaK36 with Crew (Img&Link Review)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 10 September 2012 - 09:40 PM

Desi se adreseaza in principal gamerilor, "German Anti-Tank Gun PAK 36 With Crew" de la Zvezda poate propune ceva interesant pentru modelisti de asemenea. O recenzie detaliata a kit-ului ce include un tun si 2 soldati poate fi accesata la link-ul de mai jos. Totodata, recenzia include si numeroase alte imagini cu piesele standard precum si conversii realizate pe pozitiile standard. In plus, este prezentat PaK35/36 de la Zvezda in actiune si manevrat de cei sase servanti ai sai pentru care am folosit diverse figurine din diferite seturi Zvezda.

Recenzia este aici:

http://new.ww2german...h-crew-6114-ext

Sper sa va placa si opiniile voastre sunt bine-venite.

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

CONVERSII
Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 10 September 2012 - 10:12 PM

#2 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 10 September 2012 - 11:40 PM

Cristi, imi place ca ai reusit, din nou, o treaba excelenta! E interesant ce poti scoate din jucarelele astea pe care nimeni nu le crediteaza cu absolut nimic. :drinks: :clapping:

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 12 September 2012 - 03:48 PM

Multumesc mult pentru aprecieri, intr-adevar multi ignora aceste seturi, care in marea lor majoritate sunt foarte bune in realitate, mult peste ce scot alte firme cu pretentii.
De asemenea, pretul este chiar excelent (si multumita lui Pavel care le aducea la un pret infim dar care din pacate nu le mai aduce - eu pe multe le-am cumparat de pe alte meleaguri si pretul era dublu sau chiar triplu)... :whistle:

#4 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 16 September 2012 - 10:57 AM

Excelent! :good:
"...multi ignora aceste seturi, care in marea lor majoritate sunt foarte bune in realitate, mult peste ce scot alte firme cu pretentii."-subscriu...mai mult chiar,consider Zvezda cea mai buna firma producatoare de miniaturi la 1/72.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi