Cavalerii Aripilor Tricolore - Romania 1941 - 1945
Postat 04 October 2012 - 07:25 PM
Bine....eu am terminat.....SCUSE DAR NU POT SA FAC POSELE DECENT...NU AM LUMINA.singura ca se vede ceva este asta:
Zicem...pilot roman dupa incursiune nocturna?....
Nu lasam gluma de o parte...maine las piesa la baieti de la AMa pentru ca eu ma intorc la Braila si il las pilot pentru a presenta la mosta lor.....daca cineva el poses cum trebuie si postes bine...daca nu treebuie ca mergez la ALBA in 24 -25 Noiembre in cetate...
Alberto
Zicem...pilot roman dupa incursiune nocturna?....
Nu lasam gluma de o parte...maine las piesa la baieti de la AMa pentru ca eu ma intorc la Braila si il las pilot pentru a presenta la mosta lor.....daca cineva el poses cum trebuie si postes bine...daca nu treebuie ca mergez la ALBA in 24 -25 Noiembre in cetate...
Alberto
Aceasta postare a fost editata de albi66: 04 October 2012 - 07:26 PM
Postat 04 October 2012 - 10:17 PM
Alberto, felicitari pentru inca o figurina superba!
Mie imi place poza chiar si asa. Are un farmec deosebit. Parca ar fi noapte si ar sta sub un bec slab. Dar ar fi pacat sa nu se gaseasca cineva care sa faca cateva poze in care sa se vada rezultatul muncii tale in toata splendoarea. :)
Mie imi place poza chiar si asa. Are un farmec deosebit. Parca ar fi noapte si ar sta sub un bec slab. Dar ar fi pacat sa nu se gaseasca cineva care sa faca cateva poze in care sa se vada rezultatul muncii tale in toata splendoarea. :)
Postat 04 October 2012 - 11:59 PM
Pacat ca fotografia nu face dreptate efortului si rezultatelor obtinute de tine. Poate un coleg la care lasi figurina va face fotografii si le va posta.
In orice caz, multumim foarte mult pentru intregul topic pe care l-ai condus ireprosabil. A fost o placere deosebita pentru mine sa postez alaturi de tine.
Felicitari si mult succes.
In orice caz, multumim foarte mult pentru intregul topic pe care l-ai condus ireprosabil. A fost o placere deosebita pentru mine sa postez alaturi de tine.
Felicitari si mult succes.
Postat 05 October 2012 - 09:02 AM
Multumesc la tuota lumea....si LAV...placere a fost al meo si te multumesc ca me ai dat possibilitatea de a face ceva pentru a multumi Romania cu ceva mica pentru ospitalitatea ca me da de 15 an si continua sa me ospita in mod deosebit.
Vreau sa spune o poveste mica.... Bunicu meo Mario a fost in rasboiu si in africa si in russia...la frontul de Don si ma spunea (cand a stiut ca incepea sa merg la Romania) ca langa el la linea de front era si Romanilor si se impaca forte bine cu iei...si spunea ca facea o ciorba forte aprope de cum sa face la noi la Vicenza....sti cum se chiama la Vicenza acesta ciorba? Minestra di trippa....ce aic se numesc Ciorba de Burta... Vedez cat de mic este lumea....si pote ca acum nepote lui munceste impreuna cu nepoti de cine a conoscut in russia.
Pentru pose...sera asta rog pe cineva de la Alba (ca deja ma ajuta cu targheta) sa face niste pose....
Alberto
Vreau sa spune o poveste mica.... Bunicu meo Mario a fost in rasboiu si in africa si in russia...la frontul de Don si ma spunea (cand a stiut ca incepea sa merg la Romania) ca langa el la linea de front era si Romanilor si se impaca forte bine cu iei...si spunea ca facea o ciorba forte aprope de cum sa face la noi la Vicenza....sti cum se chiama la Vicenza acesta ciorba? Minestra di trippa....ce aic se numesc Ciorba de Burta... Vedez cat de mic este lumea....si pote ca acum nepote lui munceste impreuna cu nepoti de cine a conoscut in russia.
Pentru pose...sera asta rog pe cineva de la Alba (ca deja ma ajuta cu targheta) sa face niste pose....
Alberto
Postat 05 October 2012 - 08:43 PM
Postat 08 October 2012 - 06:17 PM
albi66, la 08 October 2012 - 08:01 AM, a spus:
Super...cu capul Hornet a venit forte deosebit....
Multumesc Alberto!
Am nevoie de ajutorul vostru!
Radu Brinzan m-a ajutat foarte mult si mi-a furnizat probabilele combinatii de culori folosite pe frontul de vest.
Din cate stim, s-au folosit:
FS 34083 sau FS 33070 pt. Olive Green
RLM76 sau FS 36473 pt. Light Blue Sky sau FS 35550 Sky Blue
Am nevoie de ajutorul vostru sa determin echivalenta acestora in vopsele, de preferat Tamiya. Eu nu sunt familiar cu aceste echivalente si nu am nici o experienta in domeniu.
Contez, mult pe sprijinul vostru!
Multumesc anticipat!
Postat 17 October 2012 - 01:40 AM
Am reusit sa termin aceasta lucrare dedicata tatalui meu si pilotilor Aeronauticii Regale Romane din al 2-lea razboi mondial.
Este un tribut personal adus acelor piloti care au zburat, luptat si cazut la datorie in slujba tarii.
Sa nu-i uitam niciodata!
Sper sa va placa.
P.S. Planul initial includea pe langa steag si un bot de IAR 80 la scara 1/72 (vopsit in culorile utilizate pe frontul de vest) precum si o placuta gravata cu un text explicativ. Pentru ca nu am vrut sa indepartez prea mult figurinele unele de altele si pentru a mentine compactitatea am renuntat la botul de avion si la placuta gravata.
Este un tribut personal adus acelor piloti care au zburat, luptat si cazut la datorie in slujba tarii.
Sa nu-i uitam niciodata!
Sper sa va placa.
P.S. Planul initial includea pe langa steag si un bot de IAR 80 la scara 1/72 (vopsit in culorile utilizate pe frontul de vest) precum si o placuta gravata cu un text explicativ. Pentru ca nu am vrut sa indepartez prea mult figurinele unele de altele si pentru a mentine compactitatea am renuntat la botul de avion si la placuta gravata.
Postat 17 October 2012 - 11:30 PM
Multumesc si ma bucur ca va place!
Alberto si cu mine am adus topicul pana aici si in continuare va invit sa-l continuati. Wurger isi manifesta dorinta sa posteze o lucrare pe aceeasi tema si eu va rog sa nu-l lasati singur. Sper ca acest topic sa fie cat mai populat si activ. Abia astept sa vad lucrarile.
Mult, mult succes
Alberto si cu mine am adus topicul pana aici si in continuare va invit sa-l continuati. Wurger isi manifesta dorinta sa posteze o lucrare pe aceeasi tema si eu va rog sa nu-l lasati singur. Sper ca acest topic sa fie cat mai populat si activ. Abia astept sa vad lucrarile.
Mult, mult succes