Batajnica 2012 - Serbia Show-ul international
Postat 24 September 2012 - 10:55 AM
Kamob 50, la 23 September 2012 - 09:21 PM, a spus:
Asta vroiam sa "amendez" mai de demult
Ne poti spune ceva despre evolutia lui? A dat de inteles ca e mai puternic, mai manevrabil decat concurenta si stramosii sau a stat cuminte intr-un coltz?
Aceasta postare a fost editata de niki: 24 September 2012 - 10:56 AM
Postat 24 September 2012 - 03:08 PM
Pe Striji ii inteleg oarecum, zburind in formatie restrinsa la 3 avioane si fara comandantul arestat pentru luare de mita , s-au multumit sa faca o serie de treceri in formatie, de-abia spre finalul evolutiei un solo a compensat partial monotonia spectacolului.
Singurul lucru care mi-a placut la ei a fost vopsirea , mirosul de petrol ars si zgomotul .
M2-ul a fost de-a dreptul penibil... s-a plimbat de colo-colo dar nu a facut nimic, mai ales ca avea ocazia sa isi arate muschii in fata Eurofighterului italian si F-ului 16 danez. Eurofighterul a avut aceeasi evolutie in forta cu care ne-am obisnuit la BSDA de citiva ani.
Pentru sarbi insa, a fost o mare surpriza .
Interesant ca la stirile de seara, Strijii si M2ul aproape ca nici nu au fost mentionati, in vreme ce Eurofighterul si-a luat tot laurii.
Cred ca rusii au crezut ca simpla lor prezenta acolo va da publicul pe spate, dar nu a fost asa.
Un show foarte reusit a facut formatia de Gazelle sarbesti. De asemenea, evolutiile din simularile de lupta ale Migurilor 29 si 21 sarbe, au fost mult mai impresionante decit cele ale migurilor rusesti, fie ele de la Striji sau OKB.
Un spectacol foarte impresionant a facut si Spartanul italian, incluzind tonou. Dupa aterizare a rulat avind la geam un mare steag Sarbesc, atragind uralele publicului. Ce e interesant e ca la show trebuia initital sa evolueze un alt Spartan, de serie, Bulgar. Facind un tonou cu o zi inainte , la showul pentru oficiali, se pare ca din cauza sarcinii si-a avariat o aripa, astfel a ramas la sol si pentru a doua zi a fost inlocuit prompt cu cel italian, venit repede pentru a salva situatia (avion preparat special pentru acest gen de evolutii, spun gurile rele)
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 24 September 2012 - 08:19 PM
Postat 24 September 2012 - 09:31 PM
Ia poftiti la niste pozne exemplicative:
Aceasta postare a fost editata de Kamob 50: 24 September 2012 - 09:34 PM
Postat 26 September 2012 - 02:24 PM
Atasez aici link-ul albumului de la show...
Rusnacii nu au fost chiar de lepadat...
Aceasta postare a fost editata de claudiu_ne2000: 26 September 2012 - 02:30 PM
Postat 26 September 2012 - 07:10 PM
Sa luam, de exemplu, ultimul miting, cel de la Baneasa: e drept ca au fost prezente 2 dintre formatiile de acrobatie de top, cei la la Red Bulls, dar altii (in zbor sau la sol)???
RoIAS-urile 2001 si 2006 au fost, de departe, mai bine organizate si au atras mai multi participanti.
Parerea mea!
Postat 27 September 2012 - 01:10 PM