Forum Machete,Modelism,Hobby: Soldatelul de plumb - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Soldatelul de plumb Soldat din Regimentul de garda Preobrajenski 1812

#21 Useril este offline   Cornel_58 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 17-February 11

Postat 30 September 2012 - 03:07 PM

Buna ziua .
O noua zi, o noua etapa de lucru. Azi am lucrat la soldatel , am debavurat toate resturile de turnare vizibile, am reusit sa pun umerii in ,,articulatii,, si sa vopsesc reparatiile . Sper ca a iesit bine .
Acum il las sa se usuce si urmeaza sa-i aplic un wash in final. In paralel am inceput sa lucrez si la baza si decorul vignetei ,care se afla si ele la uscat .
Foto:
Imagine atasata: Poza 174.jpgImagine atasata: Poza 177.jpg
Imagine atasata: Poza 178.jpgImagine atasata: Poza 179.jpg

Spor la modelit.

#22 Useril este offline   xmagix 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 27-September 12

Postat 03 October 2012 - 06:31 PM

Am cautat si eu aceasta revista la mine in oras ( Navodari ) dar nu am gasit-o la nici un chiosc. In schimb am gasit sa achizitionez cateva matrite pe internet si cred ca am sa fac aceasta investitie. Desi mai am cateva matrite de soldatei de plumb cred ca am sa imi mai cumpar :) . Oricum imi plac lucrarile si ideile tale. Spor la lucru :)

#23 Useril este offline   Cornel_58 

• Membru deplin

Postat 05 October 2012 - 07:24 PM

Buna seara.
@ xmagix. Regrete pentru revista, felicitari pentru matrite ( din ce perioada istorica sunt soldateii?) si multumesc inca odata pentru aprecieri.

Despre lucrare: Mici progrese. Am reusit sa ,,murdaresc,, cu o spalare soldatelul ,l-am fixat pe baza impreuna cu copacul . Mai am de pus ,,verdeata,,si de fixat definitiv lucrarea pe postament.

Foto:
Imagine atasata: Poza 182.jpgImagine atasata: Poza 187.jpgImagine atasata: Poza 188.jpg
Imagine atasata: Poza 189.jpgImagine atasata: Poza 191a.jpgImagine atasata: Poza 192.jpg

Spor la modelit.

#24 Useril este offline   xmagix 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 27-September 12

Postat 06 October 2012 - 03:26 PM

Imagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataCa sa fiu sincer nu stiu exact din ce perioada sunt figurinele care ies din aceste matrite. Cele pe care le am eu deja sunt niste matrite foarte vechi, iar figurinele nu sunt tocmai " 3D " , sunt putin mai plate. Iar cele pe care le-am gasit sa le cumpar sunt exact in genu pe care il lucrezi tu, chiar una dintre matrite scoate un soldatel cu toba aproape identic cu al tau. Cat despre lucrarea ta... e foarte tare, desi probabil eu nu as fi pus un copac langa acest soldatel (sper sa nu te superi ca imi dau cu parerea), as fi pus probabil un drapel sau nus ceva de genu :). Oricum e frumos. Aceste poze reprezinta figurinele care ies din matritele pe care le am deja.

#25 Useril este offline   Cornel_58 

• Membru deplin

Postat 06 October 2012 - 09:03 PM

Buna seara.
Am terminat si aceasta lucrare ,drept pentru care pun si pozele.

Imagine atasata: Poza 203.jpgImagine atasata: Poza 200.jpgImagine atasata: Poza 201.jpgImagine atasata: Poza 202.jpg

Sper sa ne revedem la urmatoarea. O seara buna .

Spor la modelit.

#26 Useril este offline   albi66 

• Membru senior
  • Postari: 141
  • Inregistrat: 25-March 11

Postat 06 October 2012 - 09:51 PM

eu spun ca pentru scara asta ai facut un lucru forte bun pana acum...
:friends:

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi