M-am decis si eu in functie de timpul liber avut sa postez machetele mele de blindate la scara 1.35 finalizate pana acuma:
1.BTR-70 Zvezda vopsit cu Agama Model Air 71020 iar dupa aia am incercat si o usoara prafuire,la final macheta a fost sigilata cu lac mat.Orice parere,comentariu,sugestie,repros sunt bine venite!
Pagina 1 din 1
Blindate Scara 1.35
Postat 01 September 2012 - 10:49 AM
Salutare. Ma bucur sa vaz ca au reusit altii sa faca la ce am renuntat eu Cat despre "orice parere, comentariu,sugestie, repros -sunt binevenite " iata ce am eu de spus ca orice din ce am citat mai inainte fara insa a reprosa asta-i pt politicieni nu pt noi , deci : desii dau vina pe lumina /blitz teava mitralierei de 14,5 si trepiedul AGS-17 lucesc de parca s-a frecat soldatii cu tinutele de ele alea trebuie sa fie gun metal / negru metalizat(bronat) si da-i un sexolete
tot la mitraliera aia ca are o privire in jos , pe la vizoare fa-le un dreptunghi cu vopsea neagra sau un bleumarin inchis ca sa nu mai para asa oarbe , nu-s ce ai facut de nu ai montat inca 2 piese la placa antival ca au ramas si gaurile si sa vede aiurea Daca cumva le-ai deteriorat fa altele din sarma sau chituieste gaurile, carligele de remorcare laterale/spate ?! la containerele de apa ar fi mers inlocuite asa zisele manere cu unele din sarma , daca mai poti trage niste fire de ata la roate de rezerva si amareazo de manerele diponibile pe sus si lateral ca nu statea aia doar asa ,lucru valabil si pt lada de lemn de pe lateral ,tot la mitraliera de 14,5 vezi ca manerul acela de sus alei era placat cu cu lemn dai deci putina vopsea wood acolo si vezi ca ai lipit joagaru/fierastrau invers si l-ai vopsit tot in wood/lemn lama trebuie cu negru metalizat sau amestecat cu putin otel sa zici ca e putin uzata . fiind varianta Afghanistan ar mai merge mai mult praf (asta spunandu-tio unu care are doar viziune, practic inca nu am aplicat-o,dar in curand voi face si asa ceva) Pozele sunt faine dar fara alea de se vad si copacii din fundal (iar vorbeste unu ce face si el la fel ,nu realizeaza ca are si altele in fundal )
Gata , cu palavrageala mea daca e buna sau aiurea tu decizi , in rest sa ne auzim de bine . Sper casa mai spuna si altii cu adevarat priceputi la efecte . Sanatate si cer senin .
PS. Pe asta poti sa-o consideri si macheta de sacificiu pt BTR-70 de la Trumpeter , ceva mult mai evoluat decat zvezda, care oricum la vremea ei si pret si-a facut treaba.Dasfidania.

PS. Pe asta poti sa-o consideri si macheta de sacificiu pt BTR-70 de la Trumpeter , ceva mult mai evoluat decat zvezda, care oricum la vremea ei si pret si-a facut treaba.Dasfidania.

Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 01 September 2012 - 10:59 AM
Postat 02 September 2012 - 04:22 PM
Per ansamblu arata ok (fara sa stiu al catelea kit vopsit de tine este asta).
Imi place vopsirea uniforma, lipsa silvering-ului la decaluri precum si faptul ca ai incercat sa reprezinti masina prafuita si care, intr-o oarecare masura, ti-a iesit ok.
Un alt plus si pentru cele cateva efecte pe care le vad pe la spatele masinii.
Decorul pentru fotografii este unul mai mult decat acceptabil, daca e sa compar cu alte imagini vazute pe forum si care prind in acelasi cadru borcanase de vopsea si merg pana la te miri ce altceva.
Ce consider eu ca nu e bine.
Bavuri lasate in locuri vizibile, nemontarea tuturor pieselor (ceea ce-i putin cam grav pentru un machetist), culoarea mitralierei care nu are legatura cu realitatea, lipsa evidentierii (chiar si usoara) a detaliilor masinii, prafuirea exagerata a rotii de rezerva in contrast cu curatenia tablelor din jurul acestei roti precum si neuniformitatea prafuirii intregii masini (presupun ca a fost facuta cu aerograful) si asa mai departe.
Toate se pot insa corecta usor; tot ce trebuie sa faci e sa incerci sa-ti transpui vopsirea/efectele la scara masinii si sa reproduci ceea ce ar trebui sa se vada.
Daca consideri ca am fost prea acid, poti sa ignori postarea mea.
Imi place vopsirea uniforma, lipsa silvering-ului la decaluri precum si faptul ca ai incercat sa reprezinti masina prafuita si care, intr-o oarecare masura, ti-a iesit ok.
Un alt plus si pentru cele cateva efecte pe care le vad pe la spatele masinii.
Decorul pentru fotografii este unul mai mult decat acceptabil, daca e sa compar cu alte imagini vazute pe forum si care prind in acelasi cadru borcanase de vopsea si merg pana la te miri ce altceva.
Ce consider eu ca nu e bine.
Bavuri lasate in locuri vizibile, nemontarea tuturor pieselor (ceea ce-i putin cam grav pentru un machetist), culoarea mitralierei care nu are legatura cu realitatea, lipsa evidentierii (chiar si usoara) a detaliilor masinii, prafuirea exagerata a rotii de rezerva in contrast cu curatenia tablelor din jurul acestei roti precum si neuniformitatea prafuirii intregii masini (presupun ca a fost facuta cu aerograful) si asa mai departe.
Toate se pot insa corecta usor; tot ce trebuie sa faci e sa incerci sa-ti transpui vopsirea/efectele la scara masinii si sa reproduci ceea ce ar trebui sa se vada.
Daca consideri ca am fost prea acid, poti sa ignori postarea mea.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1