Am inceput un nou proiect, Audi R10 TDI. Va fi OOB, mai putin rotile si ceva detalii la motor. E prea goala zona daca nu e detaliata putin.
Jantele originale nu imi plac, asa ca voi folosi un niste BBSuri CH-R pe 20.
Singura problema majora a kitului este imbinarea capotei cu restul caroseriei. E mai apasata pe interior. Ori se deformeaza la cald ori, cum am facut eu, se pune un sprijin ce forteaza capota pe mijloc sa stea la nivel. In plus, asa ramane fixata si nu cade cand misti macheta. E ca si cum ar avea un sistem de inchidere :)
Acum nu mai este in starea asta, i-am deschis fantele pe lateral unde sunt doar forme, am curatat restul fantelor de resturile de la turnare si am gravat mai tare liniile caroseriei. De asemenea, capota era putin mai lata, asa ca am ajustat latimea ei cu smirghelul :) Acum arata perfect.
Am mai ajustat si podeaua sa vina exact la linie cu caroseria, de la radiatoare incolo si am montat gurile de deasupra filtrelor de aer.
Astea le-am facut aseara si nu am mai apucat sa fac poze. Revin pe maine cu ele.
Nu o voi vopsi in culorile Audi, ci voi face un livery Martini Racing, pe fond alb sau gri. Aia ramane sa ma decid. Mai am un model la fel, acela vreau sa il fac Gulf Racing.
Daca aveti ceva sfaturi, idei, critici, iau totul constructiv.
LE: imi cer scuze pentru reclama sony, a fost fara intentie. Acum cand am aratat unui coleg mi-am dat seama :) Voi incerca sa fac poze cu aparatul si nu cu telefonul(si pe zi), sa se vada detaliile mai bine.
Aceasta postare a fost editata de septemberChild: 29 August 2012 - 01:02 PM