Concurs AMA 2012
Postat 25 November 2012 - 10:06 PM
Numai bine!
Postat 25 November 2012 - 10:43 PM
anul acesta am dat curs si eu invitatiei lui Ovidiu si am venit la Alba. Bineinteles, ca si ceilalti, mai mult pentru a ne cunoaste si pentru a sta la un pahar de vorba. Asa ca reintalniri cu cei pe care i-am mai cunoscut, cunostiinte noi, in sfarsit am reusit sa asociam niste chipuri nick-urilor de pe forumuri, asa ca toate au fost bune si frumoase. Multumiri din inima organizatorilor care am inteles ca in fiecare an fac eforturi din ce in ce mai mari ca sa mentina Expozitia in viata si speram ca vom reusi sa facem aceste intalniri cat mai dese.
Spor la modelit,
Postat 26 November 2012 - 12:21 AM
Glumeam... .Pt mine a fost o mare bucurie sa-i revad pe toti,fara nici o exceptie...iar cei pe care i-am vazut pt prima data ,sper sa-i reintalnesc si la anul.
Postat 26 November 2012 - 08:30 AM
dani, la 26 November 2012 - 12:21 AM, a spus:
Vezi ce inseamna prea multa discretie.....ca la telefon am tot vorbit.....insa la Alba nu prea vrei sa stai mai mult....
Postat 26 November 2012 - 10:00 AM
A fost o placere sa ma reintilnesc cu cei care impartasesc acelasi hobby. Au fost 48 de ore placute dar si cu mult stress mai ales pe partea de expozitei unde am avut de expus un portbagaj plin de machete! Multumesc incaodata pe aceasta cale pentru ajutor lui Dan M., Ovidiu C. si Adi P.!
Calitatea lucrarilor prezentate la concurs a fost foarte ridicata, lucrari care pot fi aratate fara retineri si la concursuri internationale! Parerea mea personala este ca la acest concurs mai puteau venii multi concurenti. Sunt multi modelisti buni in tara asta si este pacat ca nu participa la singurul eveniment important din tara!
Din pacate am avut timp sa fotografiez numai machetele din concurs. Datorita luminii chioare din muzeu, unele fotografii nu sunt prea grozave. Acestea sunt fotografiile :
Postat 26 November 2012 - 01:45 PM
Machete care meritau a fi vazute!
Ii felicit pe toti cei care au au luat medalii si in aceeasi masura pe cei care participat.
Ma bucur ca deja avem doua saloane/expozitii/concursuri anuale (Bucuresti si Alba Iulia) care se pare ca au devenit traditionale.
Cu regretul inca viu ca nu am venit (merci Busila pentru bunavointa si prietenia de care ai dat dovada), imi promit mie ca la anul - sa ne tina Dumnezeu sanatosi pe toti - o sa particip la ambele manifestatii modelistice!
Toate cele bune si succese netarmurite !
Postat 26 November 2012 - 08:36 PM
Z-mare, la 26 November 2012 - 07:00 PM, a spus:
Acusica , Domn' Arbitru...mai trebuie sa trecem si premiantii " italieni " ....insa eu la Sibiu , Ovidiu la Simeria...
Maine sigur o afisam....
Postat 26 November 2012 - 10:09 PM
O incantare ce vad in poze - atat exponatele cat si atmosfera. Regret nespus ca nu am reusit sa ajung. (Desi imi planificasem, pe ultima turnanta au aparut evenimente neprevazute care mi-au anulat planul. ) Pentru anul viitor va fi primul punct pe "wish-list".
Astept cu mare interes cat mai multe poze, dar mai ales lista cu lucrarile castigatoare (cu ilustrare foto bineinteles).
Postat 26 November 2012 - 11:01 PM
Au fost 2 zile in care cel putin eu, m-am simtit suficient de bine incat sa pot trece relativ usor peste micile probleme de logistica ale hotelului (si aici constat ca n-am fost singurul nemultumit), precum si "sumedenia" de locatii in care se poate servi masa cat de cat decent intr-o sambata oarescare, prin centrul orasului Alba-Iulia.
Oricum, toate problemele hotelului nu cred ca ar putea fi imputate nici lui Ovidiu si nici lui Misu sau celorlalti organizatori, carora le multumesc la randul meu pentru faptul ca au reusit sa adune intr-un singur loc o suma de oameni ce impart o pasiune comuna.
Sper doar ca si receptionerul de la hotel sa se fi lamurit pana la urma care-i diferenta intre modelism si modeling si ca toti nebunii care s-au cazat la el in batatura erau din prima tagma… .
Am reusit sa asociez multe fizionomii si caractere cu nickname-uri cartuleze si sper ca prin prezenta mea acolo sa-i fi facut suficienta lumina lui 109 vis-a-vis de nelamurirea ce viza intrebarea „- Care dreak e AdiP ?"
- Placerea a fost si de partea mea, Edy.
Ma bucur ca am reusit sa schimb macar cateva vorbe cu multi din cei cu care mi-am propus sa o fac; ii salut din nou pe Z-Mare, Alexelu, 109, Buss, Dan2du, Dani de la Deva, Tibi22, Bill, Ovidiu Socaciu si Ovidiu Cupse, Busila, Alberto, Viopa, Tineghe si evident multi altii, carora inca nu le pot asocia fizionomiile cu nickname-urile cartuleze.
Imi pare sincer rau ca nu am reusit sa ma reintilnesc cu toti cei pe care ii mai stiam; poate cu alta ocazie, cine stie.
Sunt in acelasi asentiment cu Tibi privind lucrarile participante la concurs sau care au fost doar aduse pentru expunere. Sfatul meu pentru cei care au ocazia, e sa mearga sa vada expozitia – lucrarile expuse merita a fi vazute. Am remarcat foarte multe compozitii sau simple machete ce mi-au mers la suflet si consider ca multe din ele meritau a fi tratate cu si mai mare atentie prin prisma premiilor acordate.
Astept si eu ca si Z-Mare si poate si altii, sa vedem o lista cu cine si mai ales CE a fost premiat; eu unul m-am trezit cu niste diplome, medalii si insigne pe care nu mai stiu cu care din taraboantele mele sa le asociez.
Trebuie sa ii felicit si eu pe toti medaliatii si in egala masura si pe participanti; singurul „regret" e ca n-am reusit sa-i suflu lui Viopa premiul la categoria taraboante zburatoare scratch-iuite.
- Nu-i bai Viorele, ma antrenez pentru o viitoare revansa cand o sa vin cu o zburatoare si mai mica si astfel „David" o sa il invinga pana la urma pe „Goliat"
Una peste alta, eu zic ca a fost frumos pentru toata lumea; atat eu cat si Longinus ne-am simtit bine in astea doua zile. S-a discutat, s-a ras si sper ca s-au destins niste frunti si minti, toate astea coroborate cu diversi diluanti si nori de fum rezultati din 5.45 ori 7.62-uri cu filtru.
Pun mai jos, la randul meu, niscaiva imagini facute cu sapuniera din dotare; rugamintea mea e sa nu dati prea tare cu pietre.
O parte din zburatoare :
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 26 November 2012 - 11:08 PM
Postat 27 November 2012 - 10:16 AM
Postat 27 November 2012 - 06:59 PM
busila, la 26 November 2012 - 08:36 PM, a spus:
Maine sigur o afisam....
Vise taica, vise ca sunt eu la Alba si petrecem! N-ai timp de calasamente!
... ca doar am petrecut si cu Dani, ieri la Deva si sunt in forma.
Felicitari organizatorilor si participantilor! Suntei tari!!!
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de crios: 27 November 2012 - 07:00 PM