Forum Machete,Modelism,Hobby: Concurs AMA 2012 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Concurs AMA 2012

#21 Useril este offline   Tineghe 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 112
  • Inregistrat: 22-April 09
  • Interests:Zborul si de ceva timp Machete (aero)

Postat 27 October 2012 - 01:40 PM

salutare din nou la toata lumea.
Am sa vin si eu in data de 24 si 25 noiembrie. La cine trebuie trimisa lista cu machetele cu care am sa vin?
In concurs intra toate machete sau trebuie sa-mi aleg una?

#22 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 27 October 2012 - 07:58 PM

Salut
Lista cu machete pentru Salon trimite-o pe ama_modelism@yahoo.com
Formularul de inscriere a modelelor pentru concurs va fi afisat in cel mai scurt timp.
Dupa cum am specificat in invitatie , poti inscrie maxim 3 modele/categorie.
Restul machetelor (plus cele din concurs) vor ramane pentru Salon.

#23 Useril este offline   Buss 

• Membru senior
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 25-December 09

Postat 05 November 2012 - 03:03 PM

Ramane valabila oferta : "Eu o sa plec vineri pe dupa-amiaza ora 15-16 din Bucuresti. Vin singur, deci mai e loc in masina de doua persoane daca sunt doritori (doar doua persoane pt ca e un VW polo in doua usi :rolleyes:) si impartim benzina. Eu ma voi intoarce duminica dupa amiaza spre Bucuresti. Traseul meu va fi Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Alba Iulia. Am zis traseul pt ca daca sunt persoane din orase ce sunt pe traseu si pot sa va iau, va iau. Intoarcere pe acelasi traseu.

Daca e dati un telefon - 0758.117.866 sau mail pe office@indeo-auto.ro"

Momentan sunt eu si Gavril. Daca mai sunt doritori sa zica. :drinks:

#24 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 07 November 2012 - 08:21 PM

Formular inscriere

Fisiere atasate

#25 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 11 November 2012 - 12:51 PM

Explicatii la completarea formularului de inscriere

Fisiere atasate

#26 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 11 November 2012 - 03:01 PM

Vezi postareabusila, la 11 November 2012 - 12:51 PM, a spus:

Explicatii la completarea formularului de inscriere

Ok Mihai, merci pentru detaliere.
Daca mai am nelamuriri, o sa te bazai cu un telefon.

#27 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 11 November 2012 - 05:00 PM

Vezi postareaAdiP, la 11 November 2012 - 03:01 PM, a spus:

Daca mai am nelamuriri, o sa te bazai cu un telefon.

Oricand , nici o problema....

#28 Useril este offline   Tineghe 

• Membru senior
  • Postari: 112
  • Inregistrat: 22-April 09
  • Interests:Zborul si de ceva timp Machete (aero)

Postat 12 November 2012 - 08:43 AM

formularele trebuie sa le scoatem la imprimanta si sa le complectam pana ajungem la Alba Iulia? sau le complectam acolo la Alaba Iulia?
Si lista cu categoriile de concurs unde o gasim?
Eu nu am participat anul trecut nici la concurs si nici la expozitie si nu stiu exact demersul concursului
Multumesc.

#29 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 12 November 2012 - 03:58 PM

Vezi postareaTineghe, la 12 November 2012 - 08:43 AM, a spus:

formularele trebuie sa le scoatem la imprimanta si sa le complectam pana ajungem la Alba Iulia? sau le complectam acolo la Alaba Iulia?
Si lista cu categoriile de concurs unde o gasim?

1. Formularele de concurs trebuiesc cpmpletate si trimise in format electronic pe mail-ul AMA (ama_modelism@yahoo.com).
2. La fel si etichetele pentru modelele care raman la Salon.
3. Lista categoriilor de concurs e pe prima pagina a topicului.

#30 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 12 November 2012 - 07:20 PM

Mihai, am lamurit situatia discutata la telefon si in concluzie :
Te rog sa ai in vedere rezervarea unei camere pentru 2 persoane, o noapte (24 -> 25.11.), doua paturi.
Adrian Păteanu/Marian Daniel.

#31 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 13 November 2012 - 09:32 AM

AdiP, confirmam pentru cazare. Se rezolva.

Aceasta postare a fost editata de HIND: 13 November 2012 - 09:32 AM

#32 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 16 November 2012 - 09:35 AM

Stimati colegi.

Pentru o buna organizare si desfasurare a evenimentului, va rugam ca pana in data de 18.11.2012 sa ne trimiteti formularele de inscriere la concurs si etichetele pentru salon, completate cu toate datele. Numerele de intrare in concurs le vom aloca in functie de ordinea inscrierilor. Toate acestea ne sunt necesare pentru a reduce cat mai mult timpi de inscriere la fata locului si implicit pentru a ne putea canaliza eforturile catre alte activitati organizatorice.
Pentru orice neclaritati va stam la dispozitie.

Va multumim de intelegere.

Cu stima,
Ovidiu Socaciu
tel.:0744-840206

#33 Useril este offline   albi66 

• Membru senior
  • Postari: 141
  • Inregistrat: 25-March 11

Postat 21 November 2012 - 09:06 AM

Present in forma personale (ca prieten) si uficiale pentru AMB Brescia.
Alberto

#34 Useril este offline   Buss 

• Membru senior
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 25-December 09

Postat 21 November 2012 - 03:32 PM

Scriu si aici, poate nu s-a observat PM-ul :unsure:. Rog pe Gavril, trebuie sa mergem impreuna la concurs, sa imi trimita numarul de telefon pe PM. Din nou am fost foarte prins si nu am apucat sa bag in memorie numarul de telefon. Mersi!

#35 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 21 November 2012 - 06:52 PM

Lucrari premiate de AMA prin amabilitatea prietenului nostru Alberto. Concursul organizat de AMB Brescia .

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: primoposto 1024x768.JPG
  • Imagine atasata: secondo posto 1024x768.JPG
  • Imagine atasata: terzo posto 1024x768.JPG

#36 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 25 November 2012 - 06:12 PM

S- incheiat editia a 2-a a concursului "Cupa Cetatii".Cu plusuri .... cu minusuri.....Peste 40 de colegi intru suferinta (...concurenti ) , peste 160 de jucarele ( ... modele ) , cu si fara sotii , cu si fara copii . Recunostinta si multumiri pentru sacrificiul facut ( in ziua de astazi , chiar este un sacrificiu). Printre cei traditionali se numara Lucian Milosan (Alexie) din Mangalia (ca si Paul Necula -Hartman)-prezent " la datorie" inca din 2006.La fel bucurestenii Alexandru Dumitrescu ( Olaf) , Alexandru Croitoru(Alexelu marinelu) ,Eduard Badescu(109) Dan Magon.Clujenii Tudor Nicorici(Bill) , Ovidiu Cupse (Marhaba ) Vasile Bratu nu aveau cum sa lipseasca.Pe langa ei ,prieteni noi...Catalin Balta , George Dobre ,Radu Draghici Valentin , Dan Dutescu , Daniel Jurge , Daniel Marian ,Adrian Pateanu (Adip) , Adrian Tineghie , Anton Steiner.Din Satu Mare - Gavril Feleg a castigat trofeul "Best of contest' cu o reproducere exacta a turnului pompierilor....36.000 !!! de caramizi de lut ars...2 ani de munca...Modelistii din Debrecen , nelipsiti...Pe langa trofeele oferite de AMA , in acest an au mai oferit 22 premii prietenul nostru Alberto Cazzavillan(alibi66) din partea clubului AMB din Brescia precum si colonelul Giovanni Cazzorla (atasatul militar al Italiei) din partea Clubului de Modelism din Civitavechia - 9 premii. Dupa cum spuneam , nu a fost totul bine( am descoperit cu surprindere ca avem singurul hotel de 3 stele din tara care dupa ora 15 inchide restaurantul ??? !!! ) dar putea fi si mai rau ( doamne fereste) .....Incercam la editia a 3-a sa fim mai profesionisti( parole...parole...parole...).
Clasamentul in curand...
CINE ARE POZE FACUTE ESTE SOMAT SA LE TRIMITA URGENT,DE INDATA ,FARA INTARZIERE,pe mailul ama_modelism@yahoo.com

#37 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12673
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 25 November 2012 - 07:52 PM

Fuse aranjarea machetelor pentru a enaplusunu editie (imi place sa cred ca se va ajunge la aceasta performanta!!!!!) a salonului AMA. Cum zicea si Busila, chiar daca nu totul a fost perfect (exceptie muraturile lui Olaf, devenite de-acum traditionale si in patrimoniul evenimentului), nu-i bai (chiar, cum drac' sa ti inchis un restaurant de trei stele, tocmai la ora ...prinzului, si nu in Ototei din Vale, ci untr-un municipiu cu multa istorie de vazut si simtit!!!!!), pina la urma conteaza spiritul evenimentului, nu masa si cazarea.
Seara, ca de obicei, s-a lasat cu o mica agapa si discutii libere, botezate bine cu apa de gura modelistica si alti "diluanti" (multumiri lui Ovidiu si Laure, furnizorii pe care ii stiu eu) din rezervele ramase de cu o seara inainte. Ma bucur ca am putut revedea si vedea colegi mai vechi sau mai noi, colegi ce compatimesc in ale modelismului.
Lucrarile, ca de obicei la inaltime, si la propiu si la figurat. Pai cum altfel sa numesti turnul pompierilor, de mai bine de 1,5 m inaltime, realizat din 36.000, adica treizeci si sase de mii!!!! de caramizi (oare cit timp iti ia doar sa le numeri???), realizate manul, arse in cuptor si asamblate, plus partile metalice si acoperisul?????? Merita un premiu, barem pentru stradania depusa!!!!!
S-au dat premii, multe. Din ce stiu eu, Alex Marinelu, Tony si 109 au luat aur, argint si bronz la aviatie elicoptere si submarine. Restul il aflati de la Ovidiu si Busila.
Poze am facut, dar cu telefonul mobil, le scot cam greu de acolo si nu stiu ce calitate au.
Si, ca amuzament, o farsa pusa la cale de...se stiu ei cine. Hartman (sper sa nu incurc lucrurile, ca nu am miel de dat!) a avut un necaz la transport, in sensul ca un elicopter a avut cam mult de suferit, asa ca se pune pe mesterit. La un moment dat vine cineva si ii spune lui Alexie ca Hartman a pierdut catarea de la mitraliere, nu va mai explic dimensiunile. Navalim mai multi la locul cu pricina, ca de, mai multi ochi, mai multe sanse. Mai, mai sa ne punem de-a busilea, eu cu lanterna in mina, sa cautam omului piesa pierduta, ca nu se putea fara, nu??? La un momnet dat auzin chicote in spate: ceilalti nu se mai puteau stapinii din ris, totul fusese o farsa, catarea era bine mersi la locul ei!!!!
Multumiri lui Ovidiu si Busila pentru stradania de a ne simti cit mai bine, multumim celorlati care au participat si s-au straduit la bunul mers al evenimentului, multumim gazdelor, Muzeul Unirii din Alba Iulia!!!!

#38 Useril este offline   viopa 

• Membru senior
  • Postari: 536
  • Inregistrat: 01-September 07

Postat 25 November 2012 - 08:11 PM

Cu permisiunea domniilor voastre, postez cateva poze de la concursul din acest an.Poza de grup a participantilor si doar cateva poze cu exponatele aflate la concurs.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Micsorat 28.JPG
  • Imagine atasata: Micsorat 1.JPG
  • Imagine atasata: Micsorat 2.JPG
  • Imagine atasata: Micsorat 3.JPG
  • Imagine atasata: Micsorat 7.JPG
  • Imagine atasata: Micsorat 9.JPG
  • Imagine atasata: Micsorat 17.JPG
  • Imagine atasata: Micsorat 20.JPG
  • Imagine atasata: Micsorat 21.JPG
  • Imagine atasata: Micsorat 29.JPG

#39 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 25 November 2012 - 09:32 PM

Multumim pentru poze , Viorele .....asteptam si ceilalti prieteni sa posteze .....

Aceasta postare a fost editata de busila: 25 November 2012 - 09:33 PM

#40 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 25 November 2012 - 09:54 PM

Am petrecut un week end placut aici/acolo la Alba Iulia si am cunoscut oameni simpatici cu care mi-a facut reala placere sa discut.
Multumiri organizatorilor care s-au straduit, multumiri juriului, multumiri,multumiri.
Se poate mai bine ?...da, desigur. A fost frumos ? CATEGORIC !!!
Sper ca toti participantii au ajuns la casele lor, cu bine.
Ah,era sa uit : mentiune speciala din partea mea, pentru 1-0-9 si umorul lui. Eddy, am ras copios,iar mie nu mi se intampla asta prea des. :lol:

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 25 November 2012 - 09:55 PM

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi