Concurs AMA 2012
Postat 27 October 2012 - 07:58 PM
Lista cu machete pentru Salon trimite-o pe ama_modelism@yahoo.com
Formularul de inscriere a modelelor pentru concurs va fi afisat in cel mai scurt timp.
Dupa cum am specificat in invitatie , poti inscrie maxim 3 modele/categorie.
Restul machetelor (plus cele din concurs) vor ramane pentru Salon.
Postat 05 November 2012 - 03:03 PM
Daca e dati un telefon - 0758.117.866 sau mail pe office@indeo-auto.ro"
Momentan sunt eu si Gavril. Daca mai sunt doritori sa zica.
Postat 07 November 2012 - 08:21 PM
Fisiere atasate
-
CUPA CETATII 2012 - FORMULAR DE INSCRIERE.xls (120K)
Numar de descarcari: 247
Postat 11 November 2012 - 12:51 PM
Fisiere atasate
-
CUPA CETATII 2012 - EXPLICATII FORMULAR DE INSCRIERE.doc (120K)
Numar de descarcari: 219
Postat 12 November 2012 - 08:43 AM
Si lista cu categoriile de concurs unde o gasim?
Eu nu am participat anul trecut nici la concurs si nici la expozitie si nu stiu exact demersul concursului
Multumesc.
Postat 12 November 2012 - 03:58 PM
Tineghe, la 12 November 2012 - 08:43 AM, a spus:
Si lista cu categoriile de concurs unde o gasim?
1. Formularele de concurs trebuiesc cpmpletate si trimise in format electronic pe mail-ul AMA (ama_modelism@yahoo.com).
2. La fel si etichetele pentru modelele care raman la Salon.
3. Lista categoriilor de concurs e pe prima pagina a topicului.
Postat 16 November 2012 - 09:35 AM
Pentru o buna organizare si desfasurare a evenimentului, va rugam ca pana in data de 18.11.2012 sa ne trimiteti formularele de inscriere la concurs si etichetele pentru salon, completate cu toate datele. Numerele de intrare in concurs le vom aloca in functie de ordinea inscrierilor. Toate acestea ne sunt necesare pentru a reduce cat mai mult timpi de inscriere la fata locului si implicit pentru a ne putea canaliza eforturile catre alte activitati organizatorice.
Pentru orice neclaritati va stam la dispozitie.
Va multumim de intelegere.
Cu stima,
Ovidiu Socaciu
tel.:0744-840206
Postat 25 November 2012 - 06:12 PM
Clasamentul in curand...
CINE ARE POZE FACUTE ESTE SOMAT SA LE TRIMITA URGENT,DE INDATA ,FARA INTARZIERE,pe mailul ama_modelism@yahoo.com
Postat 25 November 2012 - 07:52 PM
Seara, ca de obicei, s-a lasat cu o mica agapa si discutii libere, botezate bine cu apa de gura modelistica si alti "diluanti" (multumiri lui Ovidiu si Laure, furnizorii pe care ii stiu eu) din rezervele ramase de cu o seara inainte. Ma bucur ca am putut revedea si vedea colegi mai vechi sau mai noi, colegi ce compatimesc in ale modelismului.
Lucrarile, ca de obicei la inaltime, si la propiu si la figurat. Pai cum altfel sa numesti turnul pompierilor, de mai bine de 1,5 m inaltime, realizat din 36.000, adica treizeci si sase de mii!!!! de caramizi (oare cit timp iti ia doar sa le numeri???), realizate manul, arse in cuptor si asamblate, plus partile metalice si acoperisul?????? Merita un premiu, barem pentru stradania depusa!!!!!
S-au dat premii, multe. Din ce stiu eu, Alex Marinelu, Tony si 109 au luat aur, argint si bronz la aviatie elicoptere si submarine. Restul il aflati de la Ovidiu si Busila.
Poze am facut, dar cu telefonul mobil, le scot cam greu de acolo si nu stiu ce calitate au.
Si, ca amuzament, o farsa pusa la cale de...se stiu ei cine. Hartman (sper sa nu incurc lucrurile, ca nu am miel de dat!) a avut un necaz la transport, in sensul ca un elicopter a avut cam mult de suferit, asa ca se pune pe mesterit. La un moment dat vine cineva si ii spune lui Alexie ca Hartman a pierdut catarea de la mitraliere, nu va mai explic dimensiunile. Navalim mai multi la locul cu pricina, ca de, mai multi ochi, mai multe sanse. Mai, mai sa ne punem de-a busilea, eu cu lanterna in mina, sa cautam omului piesa pierduta, ca nu se putea fara, nu??? La un momnet dat auzin chicote in spate: ceilalti nu se mai puteau stapinii din ris, totul fusese o farsa, catarea era bine mersi la locul ei!!!!
Multumiri lui Ovidiu si Busila pentru stradania de a ne simti cit mai bine, multumim celorlati care au participat si s-au straduit la bunul mers al evenimentului, multumim gazdelor, Muzeul Unirii din Alba Iulia!!!!
Postat 25 November 2012 - 09:54 PM
Multumiri organizatorilor care s-au straduit, multumiri juriului, multumiri,multumiri.
Se poate mai bine ?...da, desigur. A fost frumos ? CATEGORIC !!!
Sper ca toti participantii au ajuns la casele lor, cu bine.
Ah,era sa uit : mentiune speciala din partea mea, pentru 1-0-9 si umorul lui. Eddy, am ras copios,iar mie nu mi se intampla asta prea des.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 25 November 2012 - 09:55 PM