No game, no pain, nu Tibi22? Acum, lasand gluma la o parte, stai linistit, efectiv e o macheta de reinvatare. Am uitat sa spun ca lucrez la pensula, asa ca o sa fie si mai tare experienta.
tibi22, la 20 August 2012 - 12:39 PM, a spus:
Nu trage nimeni acum, dar cunosc forumul si o poate incasa dupa ce macheta este gata! Mai bine este avertizat acum pina macheta este desfacuta si poate repara ceva usor si sa fie mai estetic decit dupa ce macheta este inchisa! Nu esti de parerea mea??
Da, aveti dreptate, am comparat si eu alte fotografii. Prea mare lucru nu voi reusi sa fac. Voi vedea mai exact cant atac subiectul deocamdata ma reapuc de scaunul si de centurile pilotului.
tibi22, la 20 August 2012 - 01:00 PM, a spus:
La acest punct am criticat felul in care este conceputa macheta. Tu nu poti face nimic. Singura solutie ar fi fost o baie a trenului de aterizare din rasina daca exista pentru acest kit!
Ceea ce ti-a postat busila sunt de la un P 51 D dar nu exista diferenta mare.
Legat de linile de panou, sunt acele linii pe care le vezi pe intreaga suparafa a machetei. In poze par a fi prea late si muchie rotunjite.
Da AdiP, tocmai asta e, ca topicul lui Tibi22 e deja un etalon pe forum in ceea ce priveste Mustang-urile. Centurile le refac, nu-ti fa griji, voi reveni cu poze.
Va multumesc tuturor pentru interes!
AdiP, la 20 August 2012 - 01:07 PM, a spus:
Of topic
Nu e lege ceea ce ai scris tu acolo, Busila.
"Upgrade" nu inseamna obligatoriu "aftermarket godies".
On topic.
Frumos subiect ti-ai ales JangBogo, iar existenta pe forum a masinilor prezentate deja de catre prietenul Tibi, impinge intrucatva standardele spre in sus.
Daca vrei sau nu sa refaci centurile alea e strict la latitudinea ta, insa te asigur ca o sa fi si mai multumit daca vei face altele, asa cum se cuvine.
Spor sa ai