Pagina 1 din 1
StuG IV 1/35 Vs Matilda 1/35
Postat 13 August 2012 - 02:26 PM
Buna,
Dupa o perioada lunga in care nu am mai construit nimic, m-am hotarat ca e vremea sa ma apuc din nou.
M-am decis sa testez cu aceasta ocazie si culorile acrilice pe care nu le-am mai folosit pana acum.
Dupa o documentatie serioasa + 4 saptamani de munca mai jos este rezultatul.
Sper sa va placa si ca de obicei astept criticile voastre care m-au ajutat intotdeauna sa ma perfectionez.
Dupa o perioada lunga in care nu am mai construit nimic, m-am hotarat ca e vremea sa ma apuc din nou.
M-am decis sa testez cu aceasta ocazie si culorile acrilice pe care nu le-am mai folosit pana acum.
Dupa o documentatie serioasa + 4 saptamani de munca mai jos este rezultatul.
Sper sa va placa si ca de obicei astept criticile voastre care m-au ajutat intotdeauna sa ma perfectionez.
Postat 15 August 2012 - 06:09 PM
Bravo KBN, felicitari si de la mine.
Imi atrage atentia StuG-ul , chiar si cu senilele intoarse, arata bine;
- eu ti-as recomanda ceva, daca-mi permiti : pe galeti, rotile motrice si cele intinzatoare ar fi necesare ceva efecte de uzura (poate putin grafit, poate o spalare cu uleiuri), atat pe partea metalica, cat si pe bandourile de cauciuc(prafuire) ; acum arata cam prea "brand new".
- eu ti-as recomanda ceva, daca-mi permiti : pe galeti, rotile motrice si cele intinzatoare ar fi necesare ceva efecte de uzura (poate putin grafit, poate o spalare cu uleiuri), atat pe partea metalica, cat si pe bandourile de cauciuc(prafuire) ; acum arata cam prea "brand new".
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 15 August 2012 - 06:10 PM
Postat 17 August 2012 - 05:50 PM
Longinus, la 15 August 2012 - 06:09 PM, a spus:
Bravo KBN, felicitari si de la mine.
Multumesc :)
Ai perfecta dreptate. Mai am ceva de lucru la StuG dar m-am oprit din lipsa de materiale.
O sa ma apuc din nou la sfarsitul luni.
Pe langa ce mi-ai recomandat si tu mai vreau sa ii fac un dasting usor pe toata suprafata si vreau sa incerc si oil effects.
Am niste tehnici noi cu vopsele de ulei pe care vreau sa le incerc.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1