Forum Machete,Modelism,Hobby: Intalnirea lunii august - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intalnirea lunii august Bucuresti /2012

#1 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 11 August 2012 - 09:52 PM

Intalnirea lunii august va avea loc pe data de 18 (adica fix peste o saptamana) la Viking art and hobby shop din Pantelimon nr. 93, incepand cu ora 10 si ... ceva p'acolo pana la ultimul participant.
Fotografiile de luna trecuta n-au evidentiat faptul ca daca iti aduci bere de acasa, o poti bea linistit in compania colegilor si nici faptul ca la un moment dat ne-am despartit (beristiac vorbind) in doua cete. Ambele cete au fost de mare valoare, dar ceata care a nimerit carciuma cea mai buna n-a fost cea in care am fost eu asa ca pentru amatorii de bere recomand carciuma unde au fost ceilalti, carciuma in apropierea locului unde se va desfasura intalnirea.
La intalnire, ca si pana acum, se va lucra, se vor arata lucrari si cine va dori va putea sa-si pozeze lucrarile folosind micul studiou amenajat in incinta magazinului fix pentru asta.
Din pacate eu nu cred ca voi putea sa particip fiind la respectivul moment plecat in deplasare cu treburi de servici.
Celor ce vor participa le urez modelism placut, triatlon usor (halbere, coniac-canoe si sticlism) si tuturor

Bafta!

Aceasta postare a fost editata de crios: 11 August 2012 - 09:54 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi