Forum Machete,Modelism,Hobby: Zvezda 6151 German tank Pz.Kpfw.IV Ausf.D - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Zvezda 6151 German tank Pz.Kpfw.IV Ausf.D

#1 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 10 August 2012 - 04:19 AM

Cand canicula te oboseste...mai ataci niste machete!!! Nu dati prea tare in bietul "artist" ca e de-abia la inceput la capitolul dinozauri metalici, basca ca l-a mai pus gaia sa se apuce si de...cacareze d-astea rusesti.
Am vrut sa sugerez ceva de desert, desi nu stiu daca un asemenea vehicul l-a insotit sau nu pe Rommel in Nordul Africii.
Lucrarea mai are multe de adaugat, printre altele una bucata superioara de pe turela, pierduta, sper nu iremediabil, in cursul operatiunii de mutare seara a atelierului de pe balcon inapoi, in birou.
Fotografiile spun mai multe, maine revin cu detalii despre procesul "mazgalirii" pentru cei itneresati.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Zvezda, Panzer IV AUSF D 011.jpg
  • Imagine atasata: Zvezda, Panzer IV AUSF D 012.jpg
  • Imagine atasata: Zvezda, Panzer IV AUSF D 013.jpg
  • Imagine atasata: Zvezda, Panzer IV AUSF D 019.jpg
  • Imagine atasata: Zvezda, Panzer IV AUSF D 020.jpg
  • Imagine atasata: Zvezda, Panzer IV AUSF D 022.jpg
  • Imagine atasata: Zvezda, Panzer IV AUSF D 028.jpg

#2 Useril este offline   combat18 

• Membru senior
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 15-May 11

Postat 10 August 2012 - 07:03 PM

foarte reusita!la scara asta e mai mult decat o bijuterie :clapping:

:hi:

#3 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 10 August 2012 - 08:10 PM

Salutare!
Cu siguranta "D"-urile au luptat in Africa.
Amu' -no offence -sper,desi sunt adeptul "scolii spaniole",mie mi se pare prea "incarcat" de efecte si putin cam prea lucios.Dar, probabil ca inca nu e gata,asa ca astept sa vad rezultatul final...sper sa gasesti trapa comandantului,fara ea arata foarte hilar.Personal,cred ca mai bine incerci sa experimentezi produsele AK pe un 1/35,vei vedea ca ,in materie de uzuri si efecte,scara 1/35 e mult mai prietenoasa,iar rezultatele obtinute,mult mai spectaculoase.
Spor in continuare!

#4 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior

Postat 10 August 2012 - 10:08 PM

Combat18, multumesc frumos! N-am pretentii, a fost doar un exercitiu de o dupa amiaza si o seara. Tinand cont ca e prima mea macheta de tanc, am vrut sa exersez pe o scara mai mica. Plus ca am incercat cateva trasnai, avand ca inspiratie asta (http://www.jadarhobb...en&currency=EUR) si ca instrument setul asta (http://www.jadarhobb...ml-p-24066.html)) care mi-a fost util. Dani are insa dreptate in privinta lor (vezi postarea lui mai jos).

Vezi postareacombat18, la 10 August 2012 - 07:03 PM, a spus:

foarte reusita!la scara asta e mai mult decat o bijuterie :clapping:

:hi:

#5 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior

Postat 10 August 2012 - 10:16 PM

Daniele, mersi frumos. Interesant ca ai exprimat cam aceleasi concluzii ca si Dragos (Grizzlea), desi voi aveti directii diferite de abordare. Asa cum am spus, a fost doar un exercitiu, nu am pretentii. Nu va ramane lucios, stai linistit, dar acum sunt preocupat sa vad cum as putea inlocui decent trapa comandantului. Piesa originala...nu o mai gasesc :bang: Iti dau dreptate in privinta utilizarii pigmentilor pentru o scara mai mare, vom vedea cum voi face fata cand o sa trec la pictarea dihaniei asteia (http://www.model-mak...Master-Set.html).

Vezi postareadani, la 10 August 2012 - 08:10 PM, a spus:

Salutare!
Cu siguranta "D"-urile au luptat in Africa.
Amu' -no offence -sper,desi sunt adeptul "scolii spaniole",mie mi se pare prea "incarcat" de efecte si putin cam prea lucios.Dar, probabil ca inca nu e gata,asa ca astept sa vad rezultatul final...sper sa gasesti trapa comandantului,fara ea arata foarte hilar.Personal,cred ca mai bine incerci sa experimentezi produsele AK pe un 1/35,vei vedea ca ,in materie de uzuri si efecte,scara 1/35 e mult mai prietenoasa,iar rezultatele obtinute,mult mai spectaculoase.
Spor in continuare!

#6 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 11 August 2012 - 11:23 AM

Vezi postareaJangBogo, la 10 August 2012 - 10:16 PM, a spus:

...Daniele, mersi frumos. Interesant ca ai exprimat cam aceleasi concluzii ca si Dragos (Grizzlea)...

Absolut normal.
Doar frati suntem...

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi