Forum Machete,Modelism,Hobby: Intrebare - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebare intrebatoare

#1 Useril este offline   DannySS1978 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 27-July 12
  • Interests:German military vehicles&aviation

Postat 09 August 2012 - 05:06 PM

Salut,
Am si eu o mica intrebare...avand in vedere ca suntem si colectionari de machete militare pe acest site(timpul e de vina) si nu doar iubitori si practicanti ai modelismului...as dori sa stiu daca se poate deschide un topic doar pentru colectionari...Stiu ca aceia care doar colectioneaza diecast-uri sunt priviti de mai sus dar cred ca singurul motiv nu tine de pasiune ci de timp.
multumesc

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12676
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 09 August 2012 - 06:17 PM

1. Forumul cartula.ro este un forum destinat modelistilor interesati de realizarea machetelor statice, si a oricarui gen de discutii care au o legatura evidenta cu profilul forumului. Prezenta pe acest site si forum reprezinta un privilegiu, si nu un drept. Nerespectarea prezentului regulament, sau un comportament necivilizat, duce la suspendarea dreptului de a posta.
a) Discutiile care nu au o minima legatura cu acest domeniu, pot fi permise in masura in care sunt acceptate de moderatori/administratori.
b) Moderatorii/administratorii au dreptul de a inchide sau de a sterge temele de discutie cu un minim de explicatii in cazul in care discutia respectiva nu aduce un plus de valoare forumului/site-ului.

Asa zice regulamentul. Normal, nu suntem rigizi, dar experienta cu diecastul a fost neplacuta. S-a ajuns ca zilnic sa fie puse pe forum zeci de poze, din tot atitea pozitii cu "uite ce mi-am cumparat eu azi"!
Poate ca parerea adminului, a celorlalti moderatori si a utilizatorilor forumului, va duce la o concluzie.

#3 Useril este offline   DannySS1978 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 27-July 12
  • Interests:German military vehicles&aviation

Postat 09 August 2012 - 06:25 PM

Este OK, dar cred ca nu s-ar ajungeaici.In plus , ar fi machete militare si nu auto(care sunt mii).Dar, doar am intrebat si daca ar fi in regula, ar fi interesant.
Multumesc

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 09 August 2012 - 06:44 PM
Motiv editare: citat inutil

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi