Salut,
Am incercat sa particip sa inscriu la un concurs kitul asta dar nu am reusit sa-l termin in timpul alocat.
Idea mea este de a crea un robot de lupta "corp la corp" care foloseste doar arme albe. Arma principala este o Sabie mare. Am avut ca inpiratie o conversie gasita pe internet:
Am printat imgina la scara care-mi trebuia si am imprinat-o pe o placa de plastic
Dar cum nu sunt asa de indemanatic incat sa fac un sanfren egal cap coada am construit sabia folosind 3 parti de plastic (o.25 mm pentru laterale si 0.3mm mijlocul):
pentru maner am folosit un tub de acadea, pentru sustine am bagat si o bucat dintr-o agrafa de birou, iar la capat am bagat o bila de plastic =D
varianta aproape finala (mai am de rafinat cateva chestii la ea) =X
am intepartat tepii latelari dupa umar si i-am inlocuit cu cu ceva piese care le aveam la indemana si l-am detaliat putin:
am detaliat scutul lateral cu plastic, dar e inca in lucru pentru ca nu m-am hotarat inca la forma finala:
cam asa arata kitul pana acum
Multumesc
Pagina 1 din 1
Zaku II Kit 1/144 Bandai
Postat 08 August 2012 - 11:39 PM
@anakinu & combat 18 Multumesc pentru vorbele de incurajare
@hora71u Cand am luat zaku asta nu mai era pe stoc gouf custom, dar ramane de cumparat pe viitor.
Momentan lucrez cu vopsele de spray de masina, o sa treaca ceva timp pana fac un upgrade la aerograf si compresor.
Kituri mai am cateva MG-uri, 1/100 HG, si 1/144 HG, dar cred ca o sa dureze ceva pana ajung la un PG Astray red frame, dar doar un Cherudim gundam (Gundam 00) care este vopsit: Cherudim 1/100
(Legenda : MG -master grade, HG - high grade, PG - perfect grade)
@hora71u Cand am luat zaku asta nu mai era pe stoc gouf custom, dar ramane de cumparat pe viitor.
Momentan lucrez cu vopsele de spray de masina, o sa treaca ceva timp pana fac un upgrade la aerograf si compresor.
Kituri mai am cateva MG-uri, 1/100 HG, si 1/144 HG, dar cred ca o sa dureze ceva pana ajung la un PG Astray red frame, dar doar un Cherudim gundam (Gundam 00) care este vopsit: Cherudim 1/100
(Legenda : MG -master grade, HG - high grade, PG - perfect grade)
Postat 17 November 2012 - 08:00 PM
alecsica2000, la 17 November 2012 - 07:34 PM, a spus:
De unde l-ai cumparat si cu cat????
Aproape toate kiturile de tip gundam le cumpar dintr-un magazin virtual Hobby Link Japan . Pe asta l-am cumparat anul trecut cu 900 de yeni japonezi plus taxele postale (de obicei fac comezi de 2-3 ori pe an, de cateva kituri o data, in functie de reduceri si buget, pentru ca ma "omoara" transportul pana la noi).
Link-ul catre el este: MS-06 Zaku F2 EFSF .
Sper ca ti-am fost de ajutor, daca mai ai nevoie de informatii iti stau la dispozitie
Arata acest topic
Pagina 1 din 1