Pagina 1 din 1
Pilot ARR 1/32
Postat 05 August 2012 - 06:53 PM
Veste extraordinara!!!!
Figurina sculptata de Mike Good!!!!
Figurina va avea un cap alternativ. Un cap cu chipiu (vezi poaza de front de mai sus) si un cap ca in fotografia de mai sus.
O treaba extraordinara Radu!!!
Cu deosebita stima,
LAV-Z
P.S. Romi, multumesc foarte mult pt. acest post.
Figurina va avea un cap alternativ. Un cap cu chipiu (vezi poaza de front de mai sus) si un cap ca in fotografia de mai sus.
Cu deosebita stima,
LAV-Z
Aceasta postare a fost editata de LAV-Z: 05 August 2012 - 06:58 PM
Postat 05 August 2012 - 11:24 PM
LAV-Z, la 05 August 2012 - 06:53 PM, a spus:
Veste extraordinara!!!!
Cu deosebita stima,
LAV-Z
Cu deosebita stima,
LAV-Z
La 1:72 vre-o veste ?
Postat 06 August 2012 - 06:22 PM
Excelent!
Pe Serbanescu l-am gatat. Sper sa pot pune mana si pe aceasta figurina pentru ca mi se pare extaordinar sa poti pune in opera lucrari ale unor romani indiferent daca ei se afla in tara sa in afara ei mai ales cand este vorba de o figurina care arata atat de bine.
Un mare bravo Radu!
Multumesc Romi pentru prezentare!
Bafta!
Pe Serbanescu l-am gatat. Sper sa pot pune mana si pe aceasta figurina pentru ca mi se pare extaordinar sa poti pune in opera lucrari ale unor romani indiferent daca ei se afla in tara sa in afara ei mai ales cand este vorba de o figurina care arata atat de bine.
Un mare bravo Radu!
Multumesc Romi pentru prezentare!
Bafta!
Postat 19 August 2012 - 06:59 PM
Pot sa va spun ca am primit figurina de curand si sculptura este de exceptie. Figurina vine cu doua capete. Unul purtand chipiu si celalta, echipament de zbor.
Voi face un open-box review, cat de curand.
Iata niste fotografii, luate de pe site, cu ambele variante.
Voi face un open-box review, cat de curand.
Iata niste fotografii, luate de pe site, cu ambele variante.
Postat 25 August 2012 - 05:54 PM
Pilot Roman 1944/45
Scara: 1/32 (54mm)
Turnat in rasina
Nr. componente: 5
Figurina poate fi prezentata in doua variante; Pilotul poarta chipiu sau capison de zbor
Sculptura: Mike Good
Producator: RB Productions (Radu Brinzan)
Figurina este ultima productie scoasa pe piata de RB Productions (Radu Brinzan) si prezinta un pilot roman in 1944/45 intr-o postura relaxata, fumand o tigara. Poate fi prezentata purtand chipiu sau capison de zbor, la alegerea modelistului.
Pilotul poarta peste uniforma, o scurta din piele de oaie, productie germana.
Toate cele cinci piese ale kitului sunt turnate intr-o rasina gri si sunt ambalate in doua pungi de plastic ziplock impreuna cu instructiunile.
O inspectie atenta a componentelor kitului arata o turnare si detalii de foarte buna calitate. Curatarea figurinei necesita effort minim. Tigara este sculptata impreuna cu mana stanga. Expresia fetelor este de exceptie, mai ales pt. varianta in care pilotul poarta chipiu. Varianta mea preferata.
Foaia cu instructiuni prezinta fotografia de front care a fost sursa de inspiratie pt. aceasta figurina reprezentand piloti romani pe front in ultima parte a celui de-al doilea razboi mondial, precum si fotografii ale uniformei luate in incinta Muzeului Aviatiei din Bucuresti.
Foaia mai include si instructiuni de lucru cu piese din rasina precum si referinte privind pictarea figurinei. Instructiunile se incheie cu o lista de referinte bibliografice.
Concluzie:
Toate componentele kitului sunt turnate si detaliate exceptional necesitand o curatire minima.
Nu pot decat sa-l recomand cu foarte mare caldura.
Bravo Radu!!! La cat mai multe realizari de acest gen!
Scara: 1/32 (54mm)
Turnat in rasina
Nr. componente: 5
Figurina poate fi prezentata in doua variante; Pilotul poarta chipiu sau capison de zbor
Sculptura: Mike Good
Producator: RB Productions (Radu Brinzan)
Figurina este ultima productie scoasa pe piata de RB Productions (Radu Brinzan) si prezinta un pilot roman in 1944/45 intr-o postura relaxata, fumand o tigara. Poate fi prezentata purtand chipiu sau capison de zbor, la alegerea modelistului.
Pilotul poarta peste uniforma, o scurta din piele de oaie, productie germana.
Toate cele cinci piese ale kitului sunt turnate intr-o rasina gri si sunt ambalate in doua pungi de plastic ziplock impreuna cu instructiunile.
O inspectie atenta a componentelor kitului arata o turnare si detalii de foarte buna calitate. Curatarea figurinei necesita effort minim. Tigara este sculptata impreuna cu mana stanga. Expresia fetelor este de exceptie, mai ales pt. varianta in care pilotul poarta chipiu. Varianta mea preferata.
Foaia cu instructiuni prezinta fotografia de front care a fost sursa de inspiratie pt. aceasta figurina reprezentand piloti romani pe front in ultima parte a celui de-al doilea razboi mondial, precum si fotografii ale uniformei luate in incinta Muzeului Aviatiei din Bucuresti.
Foaia mai include si instructiuni de lucru cu piese din rasina precum si referinte privind pictarea figurinei. Instructiunile se incheie cu o lista de referinte bibliografice.
Concluzie:
Toate componentele kitului sunt turnate si detaliate exceptional necesitand o curatire minima.
Nu pot decat sa-l recomand cu foarte mare caldura.
Bravo Radu!!! La cat mai multe realizari de acest gen!
Postat 26 August 2012 - 03:43 PM
crios, la 26 August 2012 - 01:01 AM, a spus:
Multumesc Lav-z pentru recenzie.
Din cele prezentate de tine nu pot decat sa adresez si eu felicitarile mele lui RaduB. Bravo!
Cat de curand va trebui sa fac si eu rost de figurina asta.
Bafta!
Din cele prezentate de tine nu pot decat sa adresez si eu felicitarile mele lui RaduB. Bravo!
Cat de curand va trebui sa fac si eu rost de figurina asta.
Bafta!
Cu multa placere!
Cat de curand am sa incep s-o asamblez si s-o pregatesc pt. vopsire. Figurina arata foarte bine ca turnare si sculptura. Asa ca, pana primesti figurina poti deja sa-ti formezi o idee despre ce te asteapta...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1