Canoniera BISTRITA 1887
Postat 08 April 2013 - 07:21 PM
mai multe informatii ... e carton de la o cutie de tort (posibil il gasiti la orice cofetarie) ...care la origine are 0.5mm dar care perminte dezlipirea mai multor straturi de carton pana la grosimea dorita ... si permite darea unui volum ( nitururile de exeplu pe partea opusa in cazul meu )... tine bine grundul, cred ca si culoarea direct ( nu am testat) ...
Aceasta postare a fost editata de staric: 08 April 2013 - 07:31 PM
Postat 09 April 2013 - 06:41 AM
staric, la 08 April 2013 - 07:21 PM, a spus:
mai multe informatii ... e carton de la o cutie de tort (posibil il gasiti la orice cofetarie) ...care la origine are 0.5mm dar care perminte dezlipirea mai multor straturi de carton pana la grosimea dorita ... si permite darea unui volum ( nitururile de exeplu pe partea opusa in cazul meu )... tine bine grundul, cred ca si culoarea direct ( nu am testat) ...
SANY0481.JPG
SANY0481.JPG
vezi,de asta mai toti modelistii sunt grasuni;testeaza tot felul de ambalaje dupa ce consuma continutul.era cu frisca?
Postat 17 May 2013 - 05:58 PM
Bai nenica, sa inteleg ca linia aia rosie e o raza lasser, sau io sunt idiot.
Bagi din cind in cind, ce-i drept, cate o "soparla" d'asta de raman mut. Ai mila, cel putin de mine ca ne cunoastem, si detaliaza lucratura.
Bagi din cind in cind, ce-i drept, cate o "soparla" d'asta de raman mut. Ai mila, cel putin de mine ca ne cunoastem, si detaliaza lucratura.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 17 May 2013 - 05:58 PM