Salut prieteni
Va prezint in cele ce urmeaza o macheta ce a luat fiinta in conditii grele deaorece in camera unde am acum atelierul nu am aer canditionat iar singurii aliati ce mi-au stat alaturi au fost pasiunea si rabdarea pentru acest hobby, intr-o camera de mansarda cu temperaturi vara de38-39grade celsius.Si ca sa fie tacamul complet nici machteta ce se vrea a fi un Revell nu s-a ridicat pe masura asteptarilor fiind o matrita din '82 in pozitiv cu serioase deficiente pentru un Revell care incepe sa dezamageasca.Pentru constructia Lockheed-ului am ales varianta de vanator de noapte pentru ca mi-sa parut mai deosebita iar vopsirea nu este foarte pretentioasadar totusi se folosesc doua feluri de negru si anume :lucios (care dupa lacuire cu mat devine satin ) si negru foarte mat (humbrol 33).In rest am scos tot ce am putut din aceasta macheta gravand-o si tragand-ui cateva randuri de nituri ici-colo .
Aici am facut si eu o ghidusie si anume, nu am pus in gondole motoarele si nici blocul de mitraliere preferand sa le pun poate intr-o diorama cumva altadata
Si iata rezultatul final.
Pagina 1 din 1
Lockheed P-38 M-6 ...pe canicula
Postat 04 August 2012 - 05:04 PM
Am avut si eu chitul.M-a atras foarte mult cutia cand l-am luat.Plasticul ala argintiu aproape p.v.c. si niturile in relief specifice Revell mai vechi,m-au indispus.Rezultatul tau este unul foarte bun si culoarea neagra ii da un aspect interesant fata de mult prea folositul "aluminiu".
Arata acest topic
Pagina 1 din 1